Asylsökande muslimer gick bärsärk – brände ner nio byggnader


SYDNEY Hundratals asylsökande gick fullständig bärsärk och löpte amok på ett flyktingboende i Sydney, och satte eld på nio byggnader. De kriminella inavlade kravmaskinerna som i vissa fall även kallas asylsökande var missnöjda med de australiska myndigheternas sätt att behandla dem på. Klippet är knappt ett år gammalt men är ändå högaktuellt.

Turbulensen i centrum började när två personer nekades asyl. Sedan sattes ett hus i brand, och kort därefter gick många andra asylsökande med i upploppen. Därefter började slöddren riva andra byggnader, och när polis och brandmän dök upp, blev de bombarderade med möbler och stenar. Åtta andra byggnader sattes också i brand, och de asylsökande gjorde vad de kunde för att förhindra släckningen av bränderna.

Australien har fått se ett mycket stort stigande antal asylsökande från fattiga länder som Afghanistan, Pakistan och Bangladesh – med andra ord lättkränkta våldsamma muslimer – under de senaste åren. Alla asylsökande sätts i speciella läger – som det även borde vara i Sverige – medan deras ansökningar behandlas. Australien fick 6 500 asylsökande år 2010, att jämföras med Sveriges 31 819 under samma år.

Danska TV2

Kapten_Krok ☺ -Kl 22.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Asylsökande muslimer gick bärsärk – brände ner nio byggnader

  1. […] Relaterat Asylsökare satte eld på Wästsura herrgård – två gånger Två asylsökare anhållna för mordbrand Asylsökande muslimer brände ner nio byggnader […]

  2. aa skriver:

    Fan ska man säga? Motion denied..enkelbiljett hem!

  3. Muslim skriver:

    Kapa deras händer. Sluta tolerera kriminella gärningar.

  4. Våra städer brinner redan mer och mer. Först bilar i pati och minut, sedan containrar och hus. Det lär behöva eldas mycket för att det ska se ut som ”hemma”.

  5. amused to death skriver:

    they need help…. med bensin eller?

Kommentarer inaktiverade.