Aftonbladet ger medvetet Sverige ännu sämre rykte


SVENSKHATET Vi har nu vant oss att alla kriminella araber, afrikaner, zigenare eller andra utlänningar kallas ”svenskar” i media i stort sett så fort de beträtt svensk mark med sina smutsiga fötter. Listan skulle kunna göras hur lång som helst. ”Terroristsvenskarna” heter det så fort en muslim som knappt kan ett ord svenska, men med ett svenskt pass grips utomlands för planering av terroristdåd. Det senaste var i Thailand där en ”svensk” iranier planerade bombdåd.

I detta fallet skriver rasisttidingen Aftonbladet – vem annars – ”De svenska männen greps den 29 december i Köpenhamn misstänkta för att ha planerat en massaker på danska tidningen Jyllands-Postens personal. Målet ska ha varit att skjuta och döda så många som möjligt på 20 minuter. Nu åtalas de för terrorbrott”.

De fyra åtalade ”svenska” terroristerna, Munir Awad, Omar Abdalla, Mounir Dhahri och Sahbi Zalouti, misstänkts för att ha förberett en terrorattack mot tidningen Jyllands-Posten. Finns det något annat land i världen där det finns lika många oikobober som i Sverige? Visst är det pursvenska namn, till och med Svensson ligger i lä. Vi hatar svenskar med bombbälten och annat. Svenskar är jordens avskum, ett folk som borde utrotas.

Munir Awad, hans fästmö Safia Benaouda, dotter till konvertiten och tillika Reinfeldts kompis Helena Benaouda, och parets då lille son satt fängslade i Pakistan i 43 dagar, misstänkta för samröre med al-Qaida. Safia erbjöds fri lejd ut ur landet tillsammans med barnet, men vägrade så länge mannen inte släpptes. Efter ett högt svenskt politiskt spel lyckades man få hem familjen till Sverige. Vad skönt för alla svenskar att de kom helskinnade hem.

De helsvenska terroristerna Karlssson, Johansson, Andersson och Svensson - i Aftonbladets värld

De helsvenska terroristerna Karlssson, Johansson, Andersson och Svensson - i Aftonbladets värld

Nån som ser en svensk på bilderna?

AB

Relaterat
Svenske ”terroristen” i Thailand
”Terroristsvenskarna” skulle spränga synagoga

Kapten_Krok ☺ Kl 03.10-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

8 tankar om “Aftonbladet ger medvetet Sverige ännu sämre rykte

  1. jägarn skriver:

    Nordiska kvinnor är något alldeles extra, de importerade sopsäckarna från MENA är rena skiten.
    http://www.dagbladet.no/2012/03/04/sport/ski/langrenn/vibeke_skofterud/vasaloppet/20523037/

  2. Lilla my skriver:

    Jag känner sorg ända in i själen när jag tänker på den utveckling och förfall som skett av detta tidigare så fina och trygga land Sverige. Och varför man inte bara kan utvisa invandrare på livstid som begår brott här, kan dom inte sköta sig, har dom inget här att göra. Hur svårt kan det vara? Ut med skiten bara! Nä istället ska vi alla få lida och eventuellt själva bli offer för dessa sjuka människor, bara för att någon idiot släppte in dom i landet.

  3. jägarn skriver:

    Må dessa grisars avkomma bli sittande i danskt fängelse tills de kan brännas och grävas ner på någon kommunal soptipp.

  4. Dessa fyra fula mohammedaner är inget annat än smuts. Dom är araber, kommer alltid vara araber och inget annat. Svenskar kommer dom aldrig bli med mindre än att deras höge allah verkligen kan utföra mirakel. Men jag räknar kallt med att det är mer sannolikt att vi får se flygande grisar först.

  5. René skriver:

    Dessvärre är inte bara landets mest förljugna tidning som gör allt för att vilseleda sin krympande läsekrets.
    Svensk public serviceradio kallar också dessa avskum för svenskar i nyhetssändingarna medan SVT:s Rapport hade en något mer (för att vara i dessa sammanhang) nyanserad version ”med svensk bakgrund”. Illa nog men ändå ett fall framåt för den faktamanipulerande fulmedian.

  6. krille skriver:

    reinfeldt sahlin å andra muppar pajar landet totalt. för alla pilsner i världen det fionns bara ett sätt det är att rösta SD alternativet är totalt fritt fall

  7. Maria Lindström skriver:

    Om man får tro slaskblaskorna så har vi nån slags terrorist-kläckningsmaskin i varje stad….. och tragiskt nog – så är det nog just så…

    Men att kalla dom svenskar – det är att få till att 1 tredjedel av Sverige helt plötsligt gått och blivit terrorister…

    Jag undrar vad min gamla grannar skulle tycka om att de plötsligt blir intryckta i en ”folkgrupp” där man snart skriver Svenskar = Terrorister…

    Nej, det här börjar ju bara urarta sig mer och mer… för varje månad som går, för varje dag som går så blir det bara värre o värre…

    En vacker dag så får vi en revolution i Sverige och då kommer många oskyldiga råka ut (grannar som går mot varandra trots att de levt sida vid sida i 15-40 år)… och Reinfeldt gnuggar sina händer och skickar in armén mot det sura svenska äpplet som är hans folk. Så illa tror jag att det är.

    Jag har snart inget hopp om Sverige som en nordisk nation.

    • Hakan78 skriver:

      Alltså jag håller med dig, men tyvärr så är det ”etniskt svenska folket” redan förlorat och tyvärr så (ok vi gör vad vi kan men det räcker inte till) har vi förlorat kampen då vi står emot horder utav pk-medias sätt att vilja vinkla dagens o framtidens verklighet, om man ser hur maktövertaganden gått till under dem närmaste 1000 åren så har ideologi och ställningstagande alltid segrat i slutändan därav relativt små nationer så som israel och usa, ja usa har den sämsta krigshistorian all time, inbördeskrig samt 2a världskriget räknas som en spottstyver i jämförelse med tex sverige, polen, ryssland, frankrike osv. Men i slutändan så har en visst lands intressen återspeglat sig i hur vi här uppfattar vad som är korrekt o ej, därmed inte sagt att svenska? Journalister och media-drev försöker med näbbar o klor att ändra på vad jag antar den fd svenskens samhällssyn. Till kärn-frågan, (och nu får vi anpassa oss typiskt nog) så bör var o en ställa sig frågan kan jag ändra på övriga med-människor att se med lika öppna ögon som vi gör här, att se längre än vad näsan räcker? Eller är det helt kört då vi kommer anklagas för diverse obekväma tankegångar, svaret är relativt simpelt då varenda invandrar kritisk röst anses som nazistisk mm. Så min slutpoäng (ja jag raljerar lite, gott med öl) är kommer vi att nöja oss med att inte ett ont ord om kapten eller s.c. Bara acceptera att det här o nu är så att vi inte kommer längre än att sitta o skriva invandrar-kritiska meddelanden på en sajt? Kommer vi att kunna uttrycka/kämpa för våra åsikter i framtiden utan att bli hotade mm då vi redan nu blir hotade mm, vill gärna höra framtida tankar från övriga vettiga på denna sida, (oj vad många ord det blev) kämpa alla, mvh.

Kommentarer inaktiverade.