Ännu en flicka förstörd av Sveriges mångfald


NYBRO I fredags den 3 januari dömdes vietnamesen Robin Dinh Nguyen från Nybro på 22 punkter till 4 års fängelse. Sadisten har misshandlat och förnedrat sin sambo grovt i drygt ett års tid. Mannen fick även genomgå en så kallad paragraf 7-undersökning, vilket är en liten sinnesundersökning, då mannens extremt sjuka kränkningar inte hör till den friskaste nivån av en människa.

Sadistiska vietnamesens punkter:

  • klippt och slitit sönder hennes kläder, petat henne hårt i pannan med ett finger och sagt att hon var ”värdelös”, ”hopplös”, ”du är lika smutsig som en gris” och ”din mamma var en hora som födde dig”.
  • stoppat in papperslappar i hennes mun och tvingat henne att bita på dessa, dels plockat upp mat som kastats i en soppåse, stoppat in denna mat i hennes mun och tvingat henne att tugga och svälja.
  • tryckt ned hennes ansikte mot en kudde så att hon fått svårt att andas, tagit tag runt hennes hals, rest henne upp och tryckt henne mot en garderobsdörr, skrikit i hennes öra ”klipp av dig håret eller så gör vi slut” eller liknande yttrande samt slutligen klippt av hennes hår med en sax.
  • tvingat in henne i duschen under rinnande kallt vatten i cirka en timme, vilket medfört smärta.
  • dragit en luva över hennes huvud och sedan utdelat knytnäveslag mot hennes arm, rygg och huvud, dels tagit tag i hennes huvud och dunkat det mot sängen, dels kopplat ett grepp med sina fötter om hennes arm och utdelat knytnäveslag mot ena axeln, dels stampat och sparkat på hennes kropp och huvud när hon legat på en säng, dels dragit av henne byxorna och utdelat slag med läderbälte mot hennes nakna bak och lår, dels klippt hennes hår mot hennes vilja, dels utdelat slag mot hennes vader med ett trälock, dels utdelat knytnävslag mot hennes ansikte, dels utdelat slag med sked, dels hindrat henne från att lämna lägenheten genom att dra in henne i densamma när hon försökt fly. Misshandeln har medfört smärta, sårskada, synrubbning, blåmärken, näsblod och öronsusning.
  • tagit fram en kniv och bett henne välja ett finger som hon skulle skära av sig varefter han knutit en kökshandduk hårt runt hennes handled, tagit fram en skärbräda samt uttalat ”ja, gör det då”.
  • sagt åt henne att öppna sin mun, varefter han harklat sig och spottat in i hennes mun och sagt åt henne att svälja.
  • utdelat slag mot hennes huvud, dels binda henne till armar och ben samt stoppa in klädesplagg i hennes mun och sedan bränna henne med en het plattång på vaderna, ena låret, på överkroppen och ena armen, dels utdela slag med en slev på hennes händer, lår och ena axeln, dels dra in henne i duschen och utdela ytterligare slag mot huvudet. Misshandeln har medfört smärta, sårskada och brännskador, med efterföljande ärrbildning.
  • trycka upp henne mot en garderobsdörr och utdela knytnävsslag mot hennes huvud, dels slå med öppen hand över hennes öron, dels strypa henne med ett skärp, dels nypa loss hud från hennes mage, dels dra in henne på toaletten och utdela ytterligare knytnävslag mot huvudet.
  • ta tag i hennes huvud och dunka det mot en sänggavel och väggen, dels utdela sparkar mot hennes huvud och kropp, dels utdela slag mot hennes huvud och armar med användande av ett bältesspänne av metall som knogjärn, samt i samband med misshandeln hämta och visa henne en kniv.
  • sagt att ” jag ska slå dig tills huvudet spricker” eller hot av liknande innebörd och därefter slå henne i huvudet med en sked.
  • uttala eller med tecken visa hot av innebörd att om hon skulle gå till polisen skulle han döda henne och hennes familj även om han blev inlåst i flera år samt ”jag kommer efter dig”.
  • ställa sig bakom henne, trycka hennes huvud mot sin kropp och samtidigt hålla en kniv mot hennes hals.
  • genom att lägga fram knivar på diskbänk, tv-bänk och andra platser i deras gemensamma lägenhet, samt vid ett tillfälle hotat skära bort hennes bröstvårtor och klitoris.
  • att förmå henne att dricka smutsigt diskvatten, och i samband därmed även misshandlat henne med slag mot huvudet vilket orsakat smärta.
  • genom att skära henne på armarna med rakhyvel.
  • genom att lägga henne på rygg i sängen, täcka över hennes ansikte med täcke och därefter slå henne med knytnävslag i magen.
  • genom att bränna henne med en het plattång på kroppen.
  • plus lite till.

Kalmar tingsrätt dömde:

  • Dinh ROBIN Nguyen, 910723-2671, Storgatan 36, Lgh 1001, Nybro, till fyra år fängelse samt utge skadestånd till Karin Serrano Silva med 182 026 kronor. Advokatkostnaderna uppgick till ca 200 000 kronor. SweCon anser att 20 års straffarbete vore på sin plats.

Mål nr B 4681-11 Domen kan läsas här.

Kapten_Krok ☺ -Kl 11.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

5 tankar om “Ännu en flicka förstörd av Sveriges mångfald

  1. novisan skriver:

    Detta lama rättsväsende vi har – FYRA år – är det rimligt efter vad han åstadkommit? Lägg hans namn på minnet, när de fyra åren passerat läser vi om honom igen – tyvärr 😦

    Och varför inte livstids utvisning, han är en tickande bomb som aldrig kommer bli människa, han har helt enkelt inte dom egenskaperna som krävs!!

    Jag ryser och mår illa efter jag läst vad han gjort….måtte hon få ordentligt och bra skydd, för denna rubbade man kommer söka upp henne när han är ute, var så säker…..

  2. resenaren skriver:

    Det moderna samhället har satt det naturliga urvalet ur spel. Hade människan fortfarande befunnit sig på grottstadiet, hade urvalet gjort att en sån hade gjorts till vargföda som ett skydd för stammens fortsatta överlevnadsförmåga.

  3. Lena Johansson skriver:

    Hur tusan kan man överhuvudtget ens tänka tanken att slå, än mindre att göra som han gjort.
    Sedan bara 4 år i fängelse. Med andra ord bara en skattebetald långtidssemester. Han är snart ute igen.
    När ska det lagstiftas om, att medborgarskap kan tas ifrån, utlänningar?
    Aldrig förmodligen. Men det är nödvändigt.

    • Lissve skriver:

      Så om en svensk hade gjort samma sak hade det vara ok för honom/henne att bo kvar? Hade det varit mer acceptabelt?! Eller ska vi skicka honom/henne till Afrika för att människan härstammade därifrån? Alla ska vara lika inför lagen oavsett ras! Att straffet är mild är en annan femma.

      • Kapten_Krok skriver:

        Stäng av ditt PK-snack. För mig får dom gärna utvisa varenda jävla grov kriminell skithög från Sverige. Neger, zigenare, arab, ryss, tysk eller svenskt drägg.

        Skjut dom helst så slipper vi dom. Alla grovt kriminella är avskum och ska inte va fria. Jag vill leva i ett samhälle utan brottslingar som våldtar, rånar, misshandlar och mördar, men tyvärr är det flest invandrare som står för detta. Så för att svara på din fråga. NEJ det är inte ok.

Kommentarer inaktiverade.