Moderaterna och Reinfeldt kopierar Hitlers paroll


TREDJE RIKET Att Sverigedemokraterna sammanlänkas och sammanknippas med nazismen av och till, av argumentlösa PK-iter har väl inte undgått någon under sista åren. Att anklaga SD för ”brunskjortor” och andra förtalande uttryck som jämför SD med nazismen när SD bl a har flera judar inom sitt parti är nästan skrattretande. Lyteskomiken blir än större när man ser hur Moderaterna anammar nazismens paroll, och Reinfeldt använder Joseph Goebbels metoder.

Fredrik Reinfeldt skrev en bok ”Det sovande folket” som blev utgiven 1993 och skapade stort rabalder inom moderaterna eftersom den var för radikal (Nazistisk), och han blev utfryst av moderaterna. Moderaterna aktar sig väldigt noga för att berätta att denna bok existerar, eftersom den avslöjar Fredrik Reinfeldts sanna syn på den svenska befolkningen, och vad han har för planer för att förändra det svenska samhället från grunden.

Följande rad är ett direkt citat hämtat från Reinfeldts bok, en av många rader som vittnar om en skrämmande kall människosyn.

Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd”.

Men Fredrik Reinfeldt, som styr partiet med en järnhand, och hans kompanjon Per Schlingmann fortsatte mot sina drömmar att skapa ett nytt tredje rike i Sverige. Det är bland annat därför det är så viktigt för Fredrik Reinfeldt att hålla sig väl med muslimerna, där är många röster att ”köpa” loss. Reinfeldt agerar inom sitt parti som en aggressiv diktator och låter gärna partipiskan vina, och hotar även sina partikamrater att lyda.

Per Schlingmann, var partisekreterare för Moderaterna mellan 28 september 2006 och 1 oktober 2010. Schlingmann var även PR-strateg (som nazisten Joseph Goebbels) som bidrog starkt till valsegern 2006.

Tysken Per Schlingmann är alltsedan den 11 oktober 2010 statssekre- terare i Statsrådsberedningen hos statsministern, med ansvar för kommunikation, och denna tjänst har anklagats för att vara motsvarande en propagandaminister.

Per Schlingmann född 1970

Statsrådsberedningen är bland annat en del av Regeringskansliet och inkluderar statsministerns kansli. Per Schlingmann som är tysk medborgare fick 2006 inte rösta i svenska valet, men uppges nu ha fått svenskt medborgarskap. Schlingmann har använt Joseph Goebbels metoder för att lura oss svenskar att rösta på Fredrik Reinfeldt som med förkärlek skulle vilja vara en diktator i ett svenskt tredje rike.

Det märkliga är att med hjälp av en lögnaktig verklighetsbeskrivning går det att nå maktens högsta höjder. Detta är något som borgarna mycket skickligt utnyttjat. Ett okunnigt svenskt folk kan fås att tro på precis vad som helst. Det upptäckte både Joseph Goebbels och Per Schlingman. Bägge utnyttjade sina folks fördomar mycket skickligt för att ge sina respektive partiledare makten.

Joseph Goebbels myntade uttrycket ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning”. Precis denna propaganda använder Fredrik Reinfeldt. Problemet är bara att för man en politik utifrån en falsk verklighetsbeskrivning resulterar det förr eller senare inte bara en kalabalik utan en riktig, verklig katastrof eller revolution.

Joseph Goebbels

Varför vill Reinfeldt att de svenskar som är svårt sjuka helst ska dö om de inte jobbar och drar in pengar till invandrarna och dess kostnader, som enligt Lars Jansson (universitetslektor i företagsekonomi) redan 1999 kostade skattebetalarna 267 miljarder. Reinfeldt och moderaterna använder dessutom nazismens paroll ”Arbete ger frihet”, en ren kopia av Hitlers ”Arbeit macht frei”.

Den moderata riksdagsledamoten Margareta Cederfelt (M) tyckte att det var ett mycket lämpligt uttryck att använda på sin blogg. Hon valde dock att ta bort det illa kvickt. Dessutom valde hon rubriken till ett inlägg om arbete för invandrare.

Margareta Cederfelt ansåg detta motto vara ett mycket lämpligt uttryck att använda på sin blogg. Frågan är vad judarna anser om det. Hets mot folkgrupp?

Hitler och nazismens paroll - "Arbete ger frihet"

Diktator Reinfeldt slående likheter

Likheterna mellan nazismen, moderaterna och muslimerna är slående många. Muslimerna hade dessutom en av de största SS-divisionerna under andra världskriget, som hette Handschar, och tusentals muslimer tycker än i dag att Hitler var bra. Var tar PK-media upp detta? Adolf Hitlers bok ”Mein Kampf” är fortfarande en bestseller i muslimska länder. Runt år 2000 låg den sexa på palestinska bestsellerlistan.

Mein Kampf är etta på bestsellerlistan i muslimska Bangladesh (Hitler book is a top-selling Eid present among ‘educated’ Dhaka Muslims). Borde det inte börja ringa några klockor hos några när man läser dessa fakta? För oss på SweCon är kopplingen glasklar. Judar var/är hatade av nazister, judar är hatade av muslimer. Homosexuella var/är hatade av både nazister och muslimer.

Inte ett ord från Diktator Reinfeldt angående detta bevis

Muslimer hyllar Hitler i ett arabland

Muslimer hyllar Hitler i Turkiet

Det sovande folket av Reinfeldt kan laddas ner som PDF-fil här.

Kapten_Krok ☺ -Kl 20.30-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

6 tankar om “Moderaterna och Reinfeldt kopierar Hitlers paroll

  1. Mr. X (@vajjfi) skriver:

    Fy fan va töntigt att påstå att Moderaterna är nazizter.
    Och hur dum i huvudet måste man inte vara om man inte förstår skillnaden i nazisternas ”arbeit macht frei” och ”arbete ger frihet”.
    Att ha ett arbete och en lön ger ju frihet.

    Korkade människor det finns.

    Skaffa ett liv!

    Vänsterpacket är inte bättre. Jag tycker alla politiker är ett pack! Samma skit. Men jag röstade på det som var minst dåligt. Vilket var alliansen och Moderaterna. Nästa gång kanske det blir något annat, men mest troligt är att det blir blankt!

  2. slavepoet skriver:

    I Reinfeldts Sverige räknas arbetslösa och sjuka som slavar därför skapades Fas 3. Han inspirerades säkert av hur slavägarna betedde sig i böckerna ”Rötter” och ”Onkel Toms stuga”.

    http://slavepoet.wordpress.com/

  3. Kam Asshfucpig skriver:

    Tack för en bra artikel , än en gång.
    Tragiskt att detta land tillåts gå under , men inte förvånande när man ser den rätta Reinfeldt och den politik dom har.

  4. novisan skriver:

    Och moderaterna kallar SD för rasister……vem är det som är rasistiskt egentligen?

  5. Asdic skriver:

    Förlåt att jag skrattar…lagom, men detta visste ni inte. Och som han fikk rätt.

Kommentarer inaktiverade.