Sverige rasar kraftigt på ytterligare en världslista


SVERIGERASET I kölvattnet av mång- kulturen, som politiker och media anammar och fjäskar för, så stryps både yttrandefrihet och pressfrihet i Riket Swediztan. Ingen har väl undgått att så fort någon säger, bloggar eller skriver en artikel med invandrarkritik så är det nynazism, rasism, islamo- fobi och främlingsfientlighetens kort som dras upp. Detta har nu gett Sverige mindre angenäm statistik i form av att ha rasat på världens lista över pressfrihet.

Enligt TT idag så rasar Sverige på pressfrihetslistan. Sverige hamnade bara på tolfte plats på organisationen ”Reportrar utan gränsers” lista över läget för pressfriheten i världens länder år 2011. TT anger den politisk korrekta anledningen till detta att det är hotet mot journalister och FRA-lagen som har påverkat resultatet negativt, och det är väl en sanning med modifikation.

I fjol låg Sverige på en delad förstaplats (för året 2010). Bäst i världen är nu Finland och Norge, som vi också har sett kan skriva artiklar om invandringens baksida, och både publicera namn och bild på gärnings- män utan att det blir uppror. Situationen är sämst i Turkmenistan, Nordkorea och i Eritrea.

RSF

Kapten_Krok ☺ -Kl 19.10-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

En tanke på “Sverige rasar kraftigt på ytterligare en världslista

  1. Kam Asshfucpig skriver:

    Tips ! Ny förening , Tryckfrihetssällskapet etableras i Sverige
    http://www.tryckfrihet.com/ Mer info

Kommentarer inaktiverade.