Nu har VU i Socialdemokraterna bestämt sig. På rent diktatur-maner TILLSATTE de Stefan Löfvén


Wanja Lundby-Wedin

Stefan Löfgrens ägare

Vi demokrater ryser av obehag när Socialdemokraterna ”väljer” ledare. I slaskmedia spekuleras det nu om att det kanske ska bli IF Metall-basen Stefan Löfvén som tar över det sjunkande skeppet sedan Håkan ”Titanic” Ljugholt hoppade av skutan. (Updated) ► Och mycket riktigt så blev det Stefan Löfvén som sa ja. ◄

Egentligen kan man väl säga att Wanja Lundby Wedin knuffade av Kapten Ljugholt och nu förstår man varför. Hon ville ha in en partiledare som hon har i sitt stryp-koppel. Någon som frågar ”HUR HÖGT?” när Wanja säger ”HÖJ A-KASSAN”.

Att Socialdemokraterna väljer en gubbe från facket måste ju ha sin förklaring i att den interna intelligentian är slut. Det finns bara medelmåttor kvar i VU, sådana som varken säger BU eller BÄ utan bara hänger med strömmen.

Wanjas knähund

Jan Eliasson är för gammal, men annars är nog han den enda som skulle kunna ge Fredrik Reinfeldt en match, med Stefan Löfvén som partiledare kommer Socialdemokraterna landa på mellan 18 och 25% som vi åtskilliga gånger har förutspått på SweCon. Någon gråare och mindre karismatisk får man leta efter. betong-sosse är associationen jag får i alla fall.

Vi vill understrycka att detta bara är spekulationer och anti-demokraterna inne på VU på Sveavägen 68 i Stockholm måste bestämma sig först. Expressens källa är Stefan Löfvéns mamma som tydligen har insyn i VU?

Stefan Löfvén kommer alltså från facket, det innebär att vi som hoppades att LO och S samarbete skulle luckras upp så facket kan sätta arbetarna först istället för partiet först  blir nu besvikna.

Andra som också blir besvikna är de inom Socialdemokratin som tycker vurmandet för bidrags-turisterna gått lite för långt.  han har klara kopplingar till vänsterextrema EXPO och har skrivit debattartiklar tillsammans med Robert Aschberg.

http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/home.nsf/LUUnique/FD87D79B21CBFDEFC125779E00569C5B?OpenDocument

SvD har kommit på en väldigt stort minus med Socialdemokraternas val.

IF Metalls ordförande Stefan Löfven blir ny partiledare i Socialdemokraterna, enligt flera medier idag. Men samtidigt som Löfven har starkt fackligt stöd saknar han plats i riksdagen och kan därmed inte delta i partiledardebatterna. Ett klart minus, menar statsvetare SvD.se talat med.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lofven-far-inte-delta-i-riksdagsdebatterna_6799653.svd

Vi uppdaterar denna artikel vartefter nyheterna strömmar in.

2 tankar om “Nu har VU i Socialdemokraterna bestämt sig. På rent diktatur-maner TILLSATTE de Stefan Löfvén

  1. Ordförande Svensson skriver:

    S lyfter i opinionen nu när S gör det de är bäst på – att vara ett osynligt missnöjesparti i kombination med massivt mediastöd och en obefintlig kommunikation av den egna politiken – eftersom den inte existerar…

    • S.C. skriver:

      Precis, det är rätt sjukt faktiskt.

      Men jag tippar på en kortvarig effekt, tror fortfarande de hamnar runt 25%.

Kommentarer inaktiverade.