15-åringen från Rosengård avled – mördad (Updated 12 feb 23.35)


ROSENGÅRD 32 minuter in på år 2012 började likadant som 2011 slutade. En kriminell yngling sköts med ett skott i ögat, ett i handleden och fyra kring bröstet i invandrarghettot Rosengård i Malmö. Offret, Ardiwan Mati 15 år, sköts bredvid Ramels Väg 111 i det mångkulturella och kriminellt genomsyrade Rosengård. Som vanligt skriver media inte ett ord om etnicitet eller annat som kan härledas till våra importerade kriminella med invandrarbakgrund.

Det nya året fick samma beska start som året 2011 symboliserade, mord, kriminellt, vapen och våld. För vissa grupper är det tydligen svårt att samsas och vara glada och fira in ett nytt år i gemenskap som det bör. Ynglingen Ardiwan Mati som länge svävade mellan liv och död, dödförklarades klockan 18.30 av läkare på sjukhuset i Malmö, säger Lars Mahler vid Skånepolisen.

Polisens tekniker och hundpatruller har säkrat vissa fynd på platsen på Ramels väg 105. Flera patronhylsor har hittats. Malmöpolisen håller nu på att kartlägga hur 15-åringen Ardiwan Mati nyårskväll och natt har sett ut. Polisen har inte hittat något vapen och det finns ännu inte någon misstänkt. Polisen rubricerar händelsen som mord. 15-åringen är känd av polisen sedan tidigare.

– ”I nuläget har vi ingenting som pekar i någon riktning. Nu ska allt material sammanställas, så får vi se vad det ger”, säger Lars Mahler.

– ”Det blir värre och värre. Det började med cigg, sedan blev det knark och nu är det pistoler”, säger Hani 19 år från Rosengård.

Det verkar inte som dialogpoliser som gått arabiska språkkurser eller fritidsgårdar hjälper att få de kriminella invandrarna på rätt väg. Kanske det hjälper om vi dubblar antalet? Knappast, så varför inte göra det enda rätta för att stävja det, rensa upp i området och sätta ner foten och visa att Sverige inte tolererar mer våld.

Updated 11.10 – Ardiwan Mati som enligt SvT kommer från Möllevången i Malmö sköts med två skott i pannan en bit från Ramels väg i Rosengård och stapplade skjuten fram till Ramels väg 105 på väg till sin faster som bor på nummer 107, men segade ihop vid 105:ans port. Dessa uppgifter kommer från en släkting till den skjutne till bloggen Muslimska Friskolan.

Ytterligare en uppgiftslämnare berättar för bloggen Muslimska Friskolan att en helt annan 17-årig muslim som misstänks för många serierån i Malmö och Lund den senaste tiden bor på Ramels väg 105. Alltså bredvid den skjutnes faster i 107:an.

12.05 – Ardiwan Matis Facebook här, och en dump här för dom som inte ser hans inlägg finns här (Uppdaterad länk).

Om larmet kom in 00:32 så är det inte ens säkert att skotten föll år 2012. För att larma ska de först hitta och förstå att killen är skadad. Sedan ska man hitta en mobil som inte är stulen, bara det lär ta tid. Och till sist måste de hitta någon som vill ringa och som dessutom talar begriplig svenska.

Ardiwan Samir finns det uppgifter på att han kan heta också. Personen som även bor på 105:an och som utfört massa rån är en av Malmös mer ökända ungdomsförbrytare bo, den 17-årige Ali Sattar Jabbar Jabbar. Han har genomfört ett antal serierån i Malmö och Lund. På Ramels väg 107 bor kusiner och faster till den nu mördade Ardiwan.

12.25 – Här är en bättre bild på offret Ardiwan Mati-Samir som jobbade på Burger King. Själva skottlossningen skedde sannolikt på den stenläggning som ni ser i nederkant på bilden, alldeles bortom polisavspärrningen. Sedan lyckades offret släpa sig bort till mellan 105:an och 107:an, där den blå påsen ligger. Här finns en R.I.P-Facebook tillägnat offret Ardiwan Mati.

Mordplatsen - Foto: Patrick Persson

12.45 – Från SvD: ”Just när pojken sköts rörde sig en mängd människor på platsen eftersom det hela hände precis efter tolvslaget då många var ute för att titta på fyrverkerierna. Om det finns några vittnen till själva skjutandet är oklart”.

Vid tolvslaget gick familjen och släktingar ut för att skjuta raketer tillsammans ute på gården. Ungefär en kvart senare bestämde sig Diaa Noman och de andra för att gå tillbaka till systerns lägenhet. Ardiwan Diaa Samir ville stanna kvar ute med några ungdomar i området för att fortsätta smälla smällare.

Mordet har skett med ett stort antal personer runt omkring och vi vet hur platsen ser ut, vi vet var skotten föll, vi vet hur han efter skotten lyckades släpa sig ett trettiotal meter dit han föll ihop. Givetvis finns det många vittnen men polisen får nu en jobbig nöt att knäcka, för ingen vågar träda fram. GM är säkert någon känd gangster i kvarteret, och i mångkulturområdena så ”tjallar” man inte. Där hatar polisen, samhället och svenskarna, och är samtidigt livrädd för att GM ska hämnas om man tjallar.

Följande namn är de boende på Ramels Väg 105, kan man tro att man är i Sverige när man se namnen:

Jihad Youssef Baalbaki, Musa Kamel Dirwish Al-Muhana, Rabab Hachem, Sattar Jabbar Abed Al-Hasane, Ikbal Hasoon, Ali Hussien Maskhor Al-Alwan, Ruqaya Naji Abdulhussein Abulhussein, Iman Sami Khudhur Khudhur, Inaz Mohammed Kassem Al-Robai, Aliaa Hussein Meshkor, Mohamad Mahdi Baalbaki, Ali Sattar Jabbar Jabbar och Ahmad Ali Muhsen.

Offret var från Irak.

13.15Black Cobra-medlemmen Murtada Youssef tillägnar offret ”vila i fred” – så helt oskyldig är nog inte denna yngling med dessa kopp- lingar.

13.40 – 15-åringen Ardiwan Mati  har varit misstänkt för delaktighet i narkotikabrott m.m. Målet avskrevs den 27/12. Om det har med motivet att göra eller inte återstår att se om det kommer fram. Det hade avlossats en mängd skott mot honom.

14.55 – Inte mycket nytt, inte mer än att Kling och Klang i Malmö har kommit fram till att mördaren sköt för att döda, något alla fattar om någon skjuter två skott i huvudet och flera skott i magen.

Mördaren sköt för att döda. Det är polisens slutsats av den 15-årige pojkens skador. Skånepolisen begär mer hjälp av rikskrim för att hitta skytten. Polisen hoppas att vittnen från nyårsnatten träder fram – någon bör ha sett mordet, eller avgörande händelser före eller efter skottlossningen”. Det sa spaningsledare Bertil Isberg-Jönsson på presskonferensen idag.

19.35 – Offret gick på Söderkulla skola och hans fabror skall enligt en uppgift vara medlem i Black Cobra, vilket kan påverka motivet.

3 jan 09.00 – 15-åringen Ardiwan Mati utreddes bl a för misshandel och olaga hot. Han mördades fyra dagar efter att målet avskrevs den 27 dec. I polisens register finns sex anmälningar mot honom. De gäller narkotikabrott, våld mot tjänsteman, misshandel och flera fall där han hotat människor.

– ”Han var inte straffmyndig när de påstådda brotten begicks. Därför blev det inga åtal”, säger pojkens försvarare Bo Gülich. I stället lämnades ärendet över till de sociala myndigheterna. M a o så var denna yngling redan genomsyrad av grov kriminalitet. Inte fyllda 15 år och finns med under så många avsnitt.

10.15 Polisen har presskonferens nu kl 10.15 om mordet.

12.05 – Kroppen ska obduceras under tisdagen. Polisens utredare har hört mellan 30 och 40 personer i utredningen och fler vittnen ska höras under dagen. Bertil Isberg-Jönsson, spaningsledare vid länskriminalen, vill inte gå in på motivbilden bakom mordet men säger att polisen nu arbetar med flera parallella spår. Spaningsledare Bertil Isberg-Jönsson ser i nuläget inte att det finns några kopplingar till kriminella gäng. – ”Men det kan förstås komma att ändra sig”, sade han vid presskonferensen idag. Något gripande är inte aktuellt för närvarande, uppger polisen.

15.20 – Familjen har nu olika planer på hur de ska hedra den döde. ”En tanke är att bära Ardiwans kista i ett sorgetåg mellan Gustav Adolfs torg och Stortorget i Malmö på själva begravningsdagen. Det skulle vara ett sätt att låta alla Malmöbor dela den sorg familjen känner” säger pappan. Så alla i Malmö ska känna sorg med en grovt kriminell person som före sin 15-årsdag var mycket känd hos polisen med sex avsnitt där. Läs och förfasas vad KvP skriver för snyftare. Media gör allt för att få till snyftare om dessa kriminella invandrare.

Den mördade 15-åringens pappa Diaa Noman, pappans kusin Khatar Rafid och farfar Samir Noman i Malmö. Nu förbereder de begravningen av Ardiwan Diaa Samir med hundratals släktingar och vänner. Foto: Ulf Ryd

15.30 – – ”Jag tycker att Malmös polischef måste avgå. Min son är den fjärde som har mördats här i staden på någon månad. Och det drabbar bara invandrare”, säger pappan Diaa Noman. (Är han inte klok? Hans son var grovt kriminell, så varför dra upp rasistkortet? Dessutom är det invandrare som står för morden på dessa. Och ja, det händer bara invandrare. Undrar varför? Invandrare är ju överrepresenterade inom det grovt kriminella. Sen är Din bror medlem i Black Cobra, så du kanske ska ge dig på dina egna innan du drar upp rasistkortet.)

18.10 – Citat ur Aftonbladet idag om 15-åringen: ”Han kunde vara ute hela natten när han var 13 år gammal. Det var en katastrof.” Pappan gråter ut mer i Aftonbladet: – ”Nu måste polisen och regeringen agera, förklarar de. Det är inte acceptabelt att människor dödas i Malmö och på Rosengård. Nu drabbas även barn”, säger han. (Säger pappan var familj och släkt själva är djupt kriminella och har kopplingar till Black Cobra och 15-åringen själv var kriminell och ute hela nätterna när han var 13 år.)

18.40 – Politiskt korrekta DN skriver:”Skånepolisen utesluter inte att den senaste raden av mord i Malmö kan vara en serieskytts verk. ”Vi ser inga samband. Men vi är inte så naiva att vi utesluter det”, säger Börje Sjöholm, chef för länskriminalen. (Dom önskar att det är så i alla fall.)

21.30 – Pappan till den skjutna 15-åringen Ardiwan har inte rent mjöl i påsen kan meddelas. Han kom också in och tittade på sin döde son och sa endast, – ”Jaha..” och sen gick han. (Detta är säker inside info från personal på akuten) Edit: Det var inte på akuten pappan sa detta, personalen FRÅN akuten berättade det.

23.10 – Den mördade irakiern Ardiwan Samir bodde på Bangatan 5C i Möllevången på bilden nedan. I dag samlades ett par hundra släktingar och vänner till den mördade Ardiwan Samir i en lokal i centrala Malmö. Där höll man en minnesstund över pojken. En bild på honom fanns uppställd intill brinnande ljus. – ”Det har kommit släktingar från bland annat Holland och Tyskland”, berättar en kusin till Ardiwan. I dag är det bara männen som samlas här, kvinnorna finns på en annan plats. Såväl offfrets pappa Diaa Noman som hans farfar Samir Noman fanns med vid högtiden.

”Familjen har den mandeiska tron (där Johannes döparen var i centrum) och flydde undan muslimsk förföljelse i Saddam Husseins Irak.” De första uppgifterna gjorde gällande att familjen var muslimer.

4 jan 04.20 – Rättsläkarens undersökning av Ardiwan vid obduktionen under tisdagen på Rättsmedicinalverket i Lund kan skapa viss klarhet. Skottvinklar som visar exakt varifrån pojken sköts, samt med vilket vapen. Men det hjälper inte polisen i jakten på mördaren. Det finns även tänkbara motiv. Bland dem hämnd, att Ardiwan eventuellt skulle ha gjort något tidigare under kvällen som mördaren ville straffa honom för.

–”I området förekommer det kamratgäng, i alla bostadsområden. Och just här, vid Ramels väg finns det grupperingar som vi poliser kallar för kriminella gäng”, säger Bertil Isberg-Jönsson.

09.40 – Sydsvenskan skriver att det förekommer flera triviala motiv som t ex hämnd – enligt en uppgift skulle den mördade Ardiwan ha skjutit av en raket eller smällare som skrämt en flicka. Enligt tipset, som gått vidare till polisen, skulle mordet vara en reaktion på det. Femton poliser jobbar med utredningen.

19.45 – Enligt KvP så är polisen Ardiwans mördare nu på spåren. Ett femtontal poliser jobbar sig allt närmare lösningen av mordet. -” Bilden börjar bli mer klar för oss över vad som hände på gården från midnatt”, säger spaningsledare Bertil Isberg-Jönsson.

20.00 – I dagens pappersbilaga i Aftonbladet ställer fadern ett ultimatum genom hotet:
– ”Har polisen inte löst mordet på min son inom en månad kommer vi ta saken i egna händer” Denna artikel finns bara i papperstidningen. Visst är det trevligt och spännande med mångkulturen som Ullenhag och Reinfeldt säger..

5 jan 01.00 – Polisen säger sig ha ganska bra kontroll på läget och kommer troligtvis att lösa detta. Flertalet förhör och vittnessuppgifter har varit hjälpt polisen i fallet.

6 jan 21.20 – Dagens Malmö-manifestation med mamman längst fram. Hade de levt på rätt sida lagen och uppfostrat sin kriminella son ordentligt, hade de nog sluppit detta dödsfallet i familjen. Familjen hade ju yrkat på att få bära öppen kista genom stan, i någon slags tycka-synd-om-oss-demo men blev nekade det. I stället gick de och skrek ”VAR ÄR POLISEN” och bar plakat med foton på den sönder- skjutna sonen när han låg på sjukhuset.

7 jan 18.40 – För att visa att denna mördade 15-åring troligtvis, men inte nödvändigtvis, var insyltad i betydligt mer grov brottslighet än vad media säger så ska vi ha följande fakta i åtanke:

  • Murtada Youssef – Medlem i grovt kriminella Black Cobra – som hyllar 15-åriga Ardiwan genom att lägga ut ett bildalbum på sin Facebook där Ardiwan Samir sitter på ett biltak (bara det visar brister på uppförande), och fem andra hyllningsbilder som kan ses där, är Facebookvän med en:
  • Tullfak Hamza Black – Som oxo är Black Cobramedlem, och även han hyllar 15-åringen med orden ”R.I.P. bruschan” under biltaksbilden. Denna Tullfak Hamza skriver bl a på sin Facebook: ”knulla polis horor ´dom ska altid stoppa mig griser” har i sin tur en annan Black Cobramedlem på sin vänlista på Facebook, och han heter:
  • Munir Cobra – Som skriver på sin Facebook:

Varför är alla rädda för de där råttorna ???? När det är de som inte vågar gå ut utan nån pistol eller skyddsväst när de hamnar i bråk /problem vågar de inte lösa det själva utan ringer upp vartenda toffel han känner stackars man som fortfarande inte vet hur en riktig man ska vara och vågar sig bara på folk som de vet att de kan förstöra detta är ramelsvägs snorungar som egentligen är män från 17 och uppåt vissa är pappor också stackars små oskyldiga ungar som får leva och uppfostras av världens smutsigast och äckligaste människor pressar ut andra folk så han kan försörja sin familj istället för att skaffa ett riktigt jobb fattar inte varför de bor här om de vill leva på det äckliga sättet SKAM SKAM SKAM SKAM det är vad ni är ni har inte bara förstört er själva ni förstör hela Fucking samhället ni förstör för de som har kommit hit för att leva tryggt och bra alla får skit för era smutsiga handlingar små valpar tfiiii

Har man denna backupen från Black Cobra så är man mer än bara ”kompis” med dessa samhällsstörtande parasiterande kriminella invandrargängen. Och poliser ska tydligen inte göra sig besvär att finnas till i deras värld. Det är inte svårt att begripa varför dessa otrevliga ligister vill slippa polis. Tredubbla polisstyrkan och sätt gärna in militär för att få bort dessa kriminella drägg i stället.

7 jan 23.40 – Bild från demonstrationen med deras plakat med tveksamma bilder på av den skjutna pojken.

Plakaten med bilder på den skjutna pojken - smaklöst eller inte?

8 jan 20.20 – Pappan Diaa Noman har även han förseelser på sig sen tidigare. En uppgift säger även att familjen är ”människohandlare” med folk från Irak. Att familjen tog betalt för att ta in folk från Irak och även att de lurade folk från Irak, de lovade att de skulle hjälpa hit dem och de lovade dem att få PUT i Sverige, och för detta ville de ha 10 000 €.

Denna uppgift har även hörts sägas från en berusad poliskvinna som pratade bredvid munnen. ”Ett människohandlande kräk”, hade poliskvinnan enligt ett vittne sagt. Detta är än så länge bara lösa uppgifter och inget bekräftat som behöver vara helt sant. Men stämmer detta så kan det vara nog för ett motiv att mörda sonen. Alla aspekter ska nog beaktas i detta fallet.

9 jan 02.40 – Nu finns det ytterligare en person som säger sig ha hört denna poliskvinna säga uttalandet. Denna poliskvinna har tydligen ”glappat” förr, men har aldrig farit med osanning. Det stärker ju i alla fall misstankarna om ryktet – även om det inte är 100% säkert ännu.

9 jan 19.40 – I samband med begravningen nu på onsdag förbereder familjen ännu en manifestation i Malmö. Det känns lite som ”overkill” med alla dessa utspel av familjen med pappan som frontfigur. Han har nu även gjort en anmälan där fadern kräver att polischefen Eva Årestad Radner avgår, av den enkla anledningen att polisen inte fort nog får fast mördaren.

10 jan 11.30KvP kör en riktig snyftare i en artikel där det står:

”Ardiwans familj besviken på det ynkliga stödet dom fått. Den mördade 15-årige Ardiwans pappa Diaa Noman, 42, i Malmö är ledsen över bristen på stöd och deltagande. – ”Ingen har hört av sig eller lämnat blommor. Jag har aldrig känt mig så mycket som en utlänning. Just därför ska begravningen bli en manifestation där alla kan vara med”. Hur orkar dom? Jo just det, PK-media är svaret.

18.10 – Begravningsprocessionen genom centrum sker under onsdagen då Ardiwan begravs. Familj har fått polisens klartecken till att delvis bära, delvis köra kistan genom en del av Malmö inför begravningen och samtidigt genomföra en manifestation mot våld. Begravningsprocessionen går genom delar av centrala Malmö. Därefter ska Ardiwan begravas på Fosie kyrkogård, berättar informatör Anders Lindell vid Malmöpolisen för TT.

Är det här det som kallas integration – av svenska folket. Dessa männsikor har bott i Sverige i 14 år. Märks det?

21.00 – Två saker som ter sig rätt lustiga i sammanhanget: 1. Tragikomiken att invandrarna i Rosengård håller tyst och hjälper inte polisen med upplysningar om kvällen för mordet för att få fast mördaren. 2. Sen vid manifestationerna går de och skriker att polisen inte får fast de skyldiga och hånar polisen med ”VAR ÄR POLISEN VAR ÄR POLISEN” och kräver polischefens avgång.

Detta visar verkligen arabers brist på respekt, intelligens och denna ”show off” bevisar än en gång deras ego. Och enligt uppgifter talar pappan inte svenska efter 14 år i Sverige. Finns det NÅN anledning att såna kvar i landet? KKK, Kostsamma kriminella kravmaskiner.

12 jan 11.20 – Från begravningen på Fosie kyrkogård: Många grät högt och när jorden började skyfflas över den vita kistan kastade sig Ardiwans pappa Diaa Noman ner i graven över kistan. Han hjälptes sedan upp av två släktingar. Diaa Noman har tidigare sagt till Aftonbladet att mordet på sonen måste få regeringen att vakna.

– ”Nu måste polisen och regeringen agera. Det är inte acceptabelt att människor dödas i Malmö och på Rosengård. Nu drabbas även barn”. Tydligen är det acceptabelt att det dödas i övriga Sverige, men inte just där pappan bor. Märkligt uttalande, för det är inte okej nånstans. På ett sätt är det väl bra om värsta buset kör självsanering så kan i alla fall inte dessa som tas av daga begå fler brott.

Maskerade ansikten - traditionell mandeisk sed

12.40 – Politiskt korrekte Peter Kadhammar, en av Aftonbladets sämsta ”journalister” svamlar till ordentligt i en riktig snyftare i blaskan idag så man behöver ett tiopack pappersservetter för att klara sig igenom artikeln. Karln kan heller inte ens stava till ordet ”ghettot”. Ur AB idag:

”En 15-årig pojke mördades med sex skott på nyårs­natten. Mordet skedde i gettot på Ramels väg i Rosengård och har därför inte blivit en riksange­lägenhet. Om en 15-årig pojke hade skjutits till döds på Kungsholmen i Stockholm, eller i Karlstad, hade Sverige kokat av vrede”.

”Hade Sverige kokat av vrede”.

  • Kanske Sverige är så vana att dessa invandrare är kriminella och har ihjäl varandra så ingen reflekterar över det längre. Speciellt inte när det just ÄR grovt kriminella personer. Tror inte Sverige ”hade kokat av vrede” om en svensk kriminell person sköts ihjäl heller.
  •  Men pappan hade ju kunnat förhindra detta om han hade tagit sitt ansvar och inte valt det kriminella livet eller låta sin sin vara det heller. Han lät sonen vara ute hela natten när han var 13 år. Bara det säger allt.
  • Efter första förseelsen hos polisen brydde han sig heller inte så mycket om det. Han borde stramat åt det redan där.
  • Efter ytterligare fem grova förseelser hos polisen gör pappan fortfarande inget.
  • Sonen blir tvångsflyttad till en specialklass på en liten skola för kriminella ungdomar. Har arab-pappan inget ansvar alls som aldrig tog tag i slyngeln. Noll självbevarelsedrift eller samvete. Men berikare funkar väl på det sättet.

I stället har pappan:

  • Hotat med att ta lagen i egna händer om inte polisen hittar mördaren inom tre veckor nu.
  • Ansett att det som har hänt är alla andras fel men själv har han minsann ingen skuld.
  • Sagt att polisen, polisledningen, politiker, hela det (rasistiska) svenska folket inte bryr sig.
  • ”Glömt” sitt eget brottsliga förflutna och de kriminella som finns inom familjen, och de närmsta.
  • Planerat och genomfört en rad med krassa demonstrationer och manifestationer med hela registret av arabisk teater och en begravning med  gråtande kvinnor gapande på arabiska, kortege genom stan med morbida plakat, skrikande skäggmän, och som avslutning på cirkusen – ett svandyk ner i graven.
  • Vi inväntar nästa pajaseri för att lägga ut fler dimridåer.

Bara att låta media närvara i massor med kameror som tar närgångna bilder i denna sorgefyllda stund talar väl i klartext vilket skådespel detta är för gallerian.

12.55 – Enligt tidigare uppdatering så berättade säkra vittnen att pappan in till sin döende son och vände efter att han lugnt sagt – ”Jaha”. Därefter återvände han med en kamera för att ta bilder på sonen som han tänkte använda i begravningståget och i en eventuell manifestation. Han kunde redan dagen efter mordet medverka i tidningsintervjuer.

14.55 – Både pappan och andra släktmedlemmar syns till vid gränsen emellanåt körandes minibussar. Vad de kör i dessa bussar är inte känt då informatören inte har en aning om detta.

22 jan 06.00 – Det har av flera oberoende källor nu sagts att pappa Diaa Noman, som inte kan svenska, livnär sig på människo- smuggel från Irak till Sverige. Dessutom ska han ha lurat många och endast tagit pengarna utan att ha hjälpt betalarna. Intressant också är att se vad det blir av pappans hot som han uttalade 4 januari, att om mordet inte är löst inom en månad ska han ”ta saken i egna händer”, the arabic way.

12 feb 23.35 – Sydsvenskan skriver idag att flera av morden i Malmö är kopplade till internetrelaterade blufföretag och ekonomiska bedrägerier, uppger initierade källor för TT. TT:s uppgiftslämnare har insyn i underrättelseinformation och kontakt med polisens utredare i Malmö. De vill inte peka ut exakt vilka av de åtta olösta morden som kan kopplas till blufföretag, som ägnar sig åt att lura småföretagare.

Men enligt uppgift ska minst fyra av mordoffren ha sådana kopplingar. En av de skjutna männen ska till exempel ha lurat en av branschens huvudmän på en stor summa pengar. Operative chefen för länskriminalen i Skåne vill inte kommentera uppgifterna. – Vi går inte in på vilka spår vi arbetar efter, säger Börje Sjöholm till TT. Av Sveriges 50–60 blufföretag finns ”värstingarna” i Malmö med omnejd.

Dessutom har det uppdagats att Ardiwan var med och rånade en person bara dagarna före mordet, men han hamnade inte i polisen papper om detta.

Polisen, Muslimska Friskolan

Kapten_Krok ☺ -Kl 08.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

38 tankar om “15-åringen från Rosengård avled – mördad (Updated 12 feb 23.35)

  1. […] Relaterat: Malmö vårt nya Chicago Vilka ska intergreras 15-åringens kurator ljuger Pappan ska ta saken i egna händer Nytt mord i gangsterstaden Malmö Nyårsmordet på 15-åringen […]

  2. […] Väg 105, och på Ramels Väg 107 bor kusiner och faster till den nu mördade 15-åriga gangstern Ardiwan. Området heter givetvis Rosengård, samlingspunkten för nybyggarna som ska rädda våra […]

  3. S.C. skriver:

    Så farsgubben skall ta ”lagen i egna händer”, är det inte bättre att han flyttar till något land där det är kutym i stället. Förstår hans ilska, men han riktar den jävligt fel!

  4. haha Ja jisses, man blir utan ord. Cirrus, gör dig själv en tjänst. Örfila dig tillbaks till verkligheten.

    Att folk mördas på våra gator, att barn dör av ett skjutvapen är jävla hemskt. Det spelar ingen roll om ungen heter Muhammed eller Lisa.

    Det finns massor av problem som uppstått pga vår invandringspolitik. Detta måste åtgärdas, annars kommer fler att dö.

    det handlar inte om att bygga läger, avisa, mörda människor. En sak man ska göra, är att ge alla människor likhet inför lagen, och samma generella välfärd. Så är det inte idag. Vilket du gärna tror

    Du vågar inte röra i dessa frågor, för då blir du rasist tror du. Här visar du din dumhet, eller intellektuella oärlighet.

    De få dårar som skriker om raser, neger osv. De är få, ingen tar dom på allar, förutom såna som du och expo, eftersom de gynnar er karriär, och ni får slaskhumanistpoäng för det. Ni tror ni gör en bra sak. Men det är ni som förstör för ALLA människor
    Så skärp dig

    Roger Sahlström

    • Cirrus Surfer skriver:

      Oj, jag lovar att skärpa mig… lovar, lovar… hrmpf….
      Men din ”kloka” retorik och böjande på statistik skiter jag I. Du gömmer dig bakom en mass skitsnack om att ni inte är rasister och att dom dumma utlänningarna hjälper ni gärna om de håller sig borta från våran lugna damm i skogen. Jag slösar inte så mycket intellekt på dylikt skit, blir bara trött av ert eviga tjatande om utlänningar och deras våldtäcktstraditioner och allt annat ni hittar på.

      • S.C. skriver:

        Vi hittar inte på något på Sweden Confidential. Alla fall är högst verkliga. Våldtäkter, mord, misshandel och rån. Allt har hänt i verkligheten, även om du väljer att blunda för det.

        • Cirrus Surfer skriver:

          Jag blundar inte och har inte antytt att människor inte gör hemska saker mot varandra men du påstår att invandrare är sämre människor än oss svenskar och att de inte ska finnas vårt land. Det tycker jag är hemskt.
          Du känner säkert någon som heter Mustafa eller Dragan och han vet garanterat inte att du pysslar med denna bloggen. Det kallar jag dubbelmoral.
          Ja just det ja, du tycker att han är duktig för att han jobbar och drar sitt strå till stacken. Du, det gör de flesta. De andra om de heter Jose, Preben, Pecka, Zbignieb eller Bengt eller Mattias kan alla fara åt helvetet om de förstör för andra.
          Stämmer det inte helt och hållet?… kanske det men helt fel har jag inte och det kan du säga vad du vill om.

          • S.C. skriver:

            Vi belyser problem med invandring, som du väljer att blunda för. Det innebär INTE att vi ogillar ALLA invandrare. De vi ogillar är våldtäktsmännen, mördarna, rånarna och misshandlarna. Jag föreslår att du läser detta då det belyser mycket klart var vi står i invandringsfrågan.

            Vad är en ”främlingsfientlig” sida?

      • novisan skriver:

        Som svar till Cirrus Surfer:

        Dom hittar inte på, många afrikaner har våldtäktstraditioner (våldtäkt utan c) och vare sig du vill ta in det eller inte så är det så!

        Jag är INTE rasist, men förbannat trött på allt tabu det är kring att ens få prata om massinvandringen, och om dom enorma problem som det faktiskt innebär!

        • Cirrus Surfer skriver:

          Inte rasist, men tjena!!!
          Det finns Afrikanska stammar som använder våldteckt som makt medel… oj känner vi igen det någonstans ifrån kanske hmmmm, våra klämmiga Vikingar t.ex. som ni är så stolta över har under år hundradena beskyllts för dylika handlingar. Men de är ju en annan sak tycker du kanske. Tycker inte jag.
          Ni antyder att det är en muslimsk ”tradition” och att i princip alla som inte är blond och blåögd har det i generna, eller ska i säga mörk=våldtäktsman.
          Jag har lite svårt att stava till våldtakat eftersom jag inte är så insatt i ämnet.

          • Kapten_Krok skriver:

            Vikingarna levde på 700-1100-talet, jämförbart med dagens många muslimers sätt att tänka nu. Då fattar man att dom fortfarande har stenålderslagar kvar och lever på medeltiden.

            En kvinna som våldtas i ett muslimskt land, får straffet 500 piskrapp upp till stening till döds. Det låter väl civiliserat?

            Sen kan du googla på alla överfallsvåldtäkter i Oslo över de senaste två åren så får du höra norska polisen själv berätta vilket folkslag som står för 98% av alla överfallsvåldtäkter.

            Enligt de flesta muslimer så är lättklädda kvinnor horor och ska våldtas enligt deras ideologi. Du bör bättra på dina kunskaper mer, sen kan vi ha en dialog.

            • Cirrus Surfer skriver:

              Sharia lagar är föga imponerande men det finns ofta en relaterad anledning till att människor från de länderna som styrs på det viset söker sig till en annan värld som t.ex. den svenska.
              Roligt att du skulle ta upp Norrmännen som tillsammans med Finnar är väl representerade i Svensk brottsstatistik.
              Du är inte intresserad av fakta så jag bemödar mig inte med att slösa tid på någon djupare diskuttion med dig.
              De ni kallar vetenskapliga fakta uppfyller inte falcifierbarhetskravet, vilket är centralt när man forskar i något så komplext som detta.

              • S.C. skriver:

                Är du 14 år? Du kan inte ens stava till våldtäkt och yrar om falsifierbarhet. Som du ej heller kan stava till.

                Nordiska invandrare har en överrepresentation på 1.4 i den totala brottsstatistiken. Det största delen av den överrepresentationen står de finska zigenarna för. Det är ett falsifierbart påstående. Varsågod och överbevisa mig.

                Folk från MENA har en överrepresentation av 3.0 – 4.2 i den totala brottsstatistiken. Detta är också ett falsifierbart påstående, var god överbevisa mig.

                När det gäller sexbrott är det helt andra siffror på överrepresentationen från MENA. Då är det mellan 6.0 – 14.0 gångers överrepresentation.
                Detta är ett falsifierbart påstående, var god överbevisa mig.

                Siffrorna kommer från BRÅ/Measurepoint

                Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet
                RAPPORT 2005:17

  5. Cirrus Surfer skriver:

    Det kvittar var grabben kommer ifrån och hade det inte hänt i Malmö hade inte du och resten av ditt patrask brytt sig. Här kommer en låt till dig. http://www.youtube.com/watch?v=IPZuYwYxnL4

    • S.C. skriver:

      Tror inte det kvittar var han kommer i från, du må tro det men så naiv är du nog inte om du tänker efter.

      • Cirrus Surfer skriver:

        Jag är inte ett dugg naiv och har inga problem med att tänka efter.

        • S.C. skriver:

          OK, då säger vi så, samtidigt blev en till skjuten i Malmö…..

          • Cirrus Surfer skriver:

            Tur för dig att du inte bor i Malmö då som är så rädd för människor som inte ser ut som dig och ”tänker” som dig. Du kan stanna dår du är.

            • S.C. skriver:

              Hur de ser ut eller tänker spelar mindre roll. bara de inte springer omkring med skjutvapen eller knivar och mördar, rånar, misshandlar eller våldtar folk är jag nöjd.

              • Cirrus Surfer skriver:

                Jag trodde vi pratade om en grabb som blev mördad med ett skjutvapen. Vad har det med rån, knivar, missandel och våldtäckt att göra.

                • S.C. skriver:

                  Vad tror du, du lever ju i Malmö. Jag flyttade i från eländet!

                  • Cirrus Surfer skriver:

                    Nej, jag förstår inte. Blev du knivstucken, misshandlad och våldtagen av någon? Det har ändå inget med grabben som blev skjuten att göra.

                    • S.C. skriver:

                      Jag blev rånad två gånger, av dina svartmuskiga kompisar. Det räckte. Jag börjar misstänka att du kanske sitter på institution och inte varit ute sedan 1980.

                    • Cirrus Surfer skriver:

                      Nu gick det inte att kommentera längre ner så får i ta ett kliv upp, trots att det ser ut som om jag kommenterar mig själv.
                      Var var vi? Jo just det, personangrepp… Nej jag sitter inte inlåst på någon institution, jag arbetar som program utvecklare i Lund
                      Klart du blev rånad, av troll och häxor i dina drömmar.

                • S.C. skriver:

                  I polisens register finns sex anmälningar mot honom. De gäller narkotikabrott, våld mot tjänsteman, misshandel och flera fall där han hotat människor. Detta om den skjutne….

                  Tycker du fortfarande att detta inte har med multi-kriminalitet att göra?

                  • Cirrus Surfer skriver:

                    Möjligt att det har allt att göra med mega-ridiculous-kriminalitet att göra men hade han heta Sven och varit en blond dansbands diggare hade du inte brytt dig. Vilket du bekräftar när du talar om mina svartmuskiga kompisar. Jag har faktiskt en del svartmuskiga kompisar som du tänker på både på jobbet och som grannar. De är trevliga och ödmjuka människor för de har lämnat en verklighet som du och jag inte kan föreställa oss.

                    • S.C. skriver:

                      Vi skriver om många ”Sven” på denna blogg. Om du besvärat dig med att titta efter så skulle du se det. Men det vågar du nog inte för det finns väl en riska att dina förutfattade meningar skulle krossas.

                      Tyvärr för dig är det svartmuskiga bruschor som står för 90% av våldsbrotten. Så både vi och Efterlyst har ju lite svårt att ta upp fall med svenska gärningsmän.

                      Kanske ska du skicka en ”Fuck You” uppmaning till Hasse Aro också?

                    • S.C. skriver:

                      Nu skriver vi inte om dina kompisar på jobbet, nu skriver vi om kriminella personer som misshandlar, rånar och skjuter folk.

                    • novisan skriver:

                      Finns du på riktigt?

                    • novisan skriver:

                      Det är ”Cirrus Surfer” som jag undrar finns på riktigt?!

                      Men min kommentar hamnade under S.C. och han finns på riktigt och i verkligheten!!

                    • Cirrus Surfer skriver:

                      Novisan: Jag tror det, och jag skiter i om du tror det. Ok?

                      S.C. Vi prata visst om mina jobbar kompisar.

                      Dubbelmoral….? Vet inte om moralen klassificera här egentligen.

    • S.C. skriver:

      Jo, längre ner klagar du på ”personangrepp”, intressant när man börjar med att kalla folk för ”patrask”.

      Dubbelmoral?

Kommentarer inaktiverade.