Zigenare dömd till fängelse för bedrägeri


 Zigenare, zigenare och zigenare. Maria Leissners skyddslingar. Lena Sund- ströms skötebarn. Samhälls- parasiterande människor som inte gärna arbetar hederligt. Denna gången gällde det assistansfusk på miljonbelopp och mannen dömdes till fyra års fängelse. Även sonen är tidigare dömd för villainbrott.

Assistansersättningen gällde den sjuåriga flickan som av pappan tvingades att spela infantil och funktionshindrad i tio år. Pappan erhöll 25 000 kr i veckan för slitjobbet av tvinga henne ljuga. Dottern fick inte gå i skolan, hon var inlåst och isolerad i hemmet. Flickan fick tydliga instruktioner av pappan Roland Kotlar, om hur flickan skulle uppföra sig mot läkare, socialtjänst, psykiater och när de var ute. Allt för att intrycket skulle vara trovärdigt. Tio år senare rymde flickan, då vid 17 års ålder anmälde hon pappan till polisen för olaga hot och blev därefter placerad på ungdomshem.

Bidragsfusket uppdagades men pappan nekade givetvis, men det hade inget för. Man misstänker att han har lurat till sig ca tio miljoner kronor men döms endast för att ha lurat till sig 2,4 miljoner kronor. Roland Kotlar 46 år, zigensk man från Slovakien, döms till fyra års fängelse för grovt bedrägeri och grovt bidragsbrott. Malmö tingsrätt, B 202-11.

Roland Kotlars son, Rajmund Kotlar dömdes den 15 december 2009 till två års fängelse för 13 villainbrott i Småland och i Alingsåstrakten. Övriga dömda i zigenarligan är, Daria Orlowska, Daniel Michelangelo Daniel och Luciano Daniel, alla zigenare. Noterbart i kråksången är att Daniel Michelangelo Daniel, trots att han närvarat vid flera inbrott, endast dömdes för häleri. Daniel bedöms som utvecklingsstörd och att hans familj tar hand om honom i hemmet som personliga assistenter. Därför gjorde tingsrätten bedömningen att han inte kunde hållas juridiskt ansvarig för sin delaktighet i inbrotten. Men hans handikapp hindrade honom inte från att dömas för bedrägeri i slutet av 2007 då charlatanen hade lurat en kvinna att betala 3 000 kronor för en GPS. Men i stället skickade han henne ett gammalt tangentbord.

Den 25-årige zigenaren Gino Julio Lakatos dömdes för stölder i ett mål som avslutades den 16 mars 2010 i målet. Och tre medlemmar i den zigenska familjen Horvath åtalades tidigare i år. 58-årige fadern Frantisek Horvath och hans son med det ovanliga namnet Frantisek Horvath(!) har under flera år fått ersättning för att arbeta som personliga assistenter åt en annan son, 34-årige Edmont Horvath. Edmond Horvath påstods vara gravt handikappad och behövde hjälp med sin dagliga hygien, att äta, kläs av och på, kommunicera vid behov samt ha hjälp med att gå promenader.

Men alla dessa handikapp hindrade inte Edmond att samtidigt begå en diger lista med brott under samma tidsera som familjen uppbar ersättning för att vårda den gravt handikappade sonen och brodern. Ändå friades zigenarfamiljen för tingsrätten ansåg det ej bevisat att Edmont Horvath verkligen spelat handikappad. Kriminologerna Dennis Marlock och John Dowling från USA har i över 20 års tid specialstuderat bedrägeribrott och dragit slutsatsen att zigenare höjer sig över mängden mer än något annat folk av denna typen av brottslighet.

Kapten_Krok ☺ -Kl 15.15-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “Zigenare dömd till fängelse för bedrägeri

  1. […] Zigenare blåste FSK på miljonbelopp Zigenare plockar kommunen på miljonbelopp Zigenarfolkhögskola bidragsfuskar […]

  2. xmaverickx skriver:

    De kommer inte kunna betala tillbaka, och även deras barn skall slippa det, så vilka kommer då att mjölkas på ytterligare miljoner?
    Det är ingen 10.000-tusenkronorsfråga.

Kommentarer inaktiverade.