Polis sprängde muslimsk liga med barnprostitution


ENGLAND Sammanlagt 13 män greps när över 100 poliser svepte över Oxford i en gryningsräd i mars med kodnamnet ”Operation Domherre”. En muslimsk liga som sålde barnsex där flickornas ålder var mellan elva och 16 år sprängdes. 50 unga flickor har hittills sålts för sex över hela Oxford. Polisen har haft span på ligan sen maj 2011.

En grupp på sex muslimska män med ursprung från Pakistan åtalades den 30 mars. Zeshan Ahmed 26, åtalas för tio fall av sexuell aktivitet med barn. Anjum Dogar 30, åtalas för ett fall förberedelse av barnvåldtäkt, ett fall av konspiration till barnprostitution och ett fall av trafficking.

Hans bror, Akhtar Dogar 31, åtalas av tre fall av våldtäkt, ett fall av konspiration till barnvåldtäkt, tre fall arrangering av barnprostitution, ett fall av dödshot och ett fall av trafficking. Mohammed Karrar, 37, åtalas för ett fall av konspiration till barnvåldtäkt och ett fall för tillhandahålla klass A-drog till barn. Hans bror Bassan Karrar 32 år, åtalas för en våldtäkt mot barn 2006.

Kamar Jamil 26, som släppts mot villkorlig borgen, är åtalad för fyra fall av våldtäkt, två fall av att arrangera prostitution av ett barn, ett fall av dödshot och ett fall av innehav med avsikt att tillhandahålla klass A-drog till barn.

Verksamheten har hållit på sen 2004 fram till mars 2012. Fyra unga flickor med sekretess, på grund av juridiska skäl, påstås blev tvingade att konsumera alkohol och droger innan de tvingades ha sex med några av männen.

Minuterna före gryningsräden

DailyMail

Kl 05.00

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

3 tankar om “Polis sprängde muslimsk liga med barnprostitution

  1. Camilla skriver:

    Fy fan. Spika upp dom på torget så att alla som vill får slå och pissa på dom. Avrättning är för snällt.

  2. Carl Johan skriver:

    Dom sprider bara sin så kallade kultur. 11år är väll nästan lite för gammalt för en äkta muslim? Muhammed själv var ju med en 9åring.

    Hoppas dom får ett helvete i fängelset, och sen får en enkel biljett till sandöknen efter 10-20år.

  3. Demokratbloggen skriver:

    Slöddren får ju inga straff! När det gäller slaveri borde det ge dödsstraff, och för muhammedaner borde gälla att begravas inlindade i grishud så hade de passat sig för att komma till väst och bedriva sin vidriga jihad!

Kommentarer inaktiverade.