Elva års fängelse för mordet på flyktingboendet


FLYKTINGBOENDEMORDET 16-årige afghanen Musthaba Sekandari blev skjuten med en hemmagjord pennpistol i ansiktet på flyktingförläggningen Kärråkra vid Eslöv lördagen den 15 oktober 2011, och avled senare på sjukhus. En annan boende blev lätt skuren med en kniv. Allt handlade om en försäljning av narkotika då tre knarkpåverkade ungdomar kom till flyktingboendet för att köpa hasch. Nu har domen fallit i målet.

Flamur Misimi 891223 - fyra års fängelse

Under ett dygn i oktober låg en skarpladdad pistol med åtta patroner gömd i ett buskage i Eslöv. Tänk om ett barn hade hittat den? frågade kammaråklagare Magnus Pettersson en av de tre åtalade för Kärråkramordet. Pistolen har inget med händelserna i korridoren på flyktingboendet att göra, när 16-årige Musthaba Sekandari sköts till döds.

Då användes en hemmagjord pennpistol. Polisen fick däremot ett anonymt tips om den andra gömda pistolen och kunde leta fram den och ta den i beslag. En av åtalspunkterna mot Ibrahimi handlar just om grovt vapenbrott.

Lunds tingsrätt dömde:

  • Valjon Ibrahimi, 900228, Ringsjövägen 17, Eslöv, för mord till elva års fängelse.
  • Rasmus Tim Grönvall, 911209, Billingevägen 10, Eslöv, för medhjälp till vållande av annans död till tre års fängelse.
  • Flamur Misimi, 891223, Rönnebergavägen 20 B, lgh 1101, Eslöv, för medhjälp till vållande av annans död till fyra års fängelse.

Valjon Ibrahimi och Rasmus Grönvall är tidigare dömda för en lång rad brott.

Rasmus Tim Grönvall 911209 - tre års fängelse

Ordföranden, rådman Mikael Petersson, anmäler skiljaktig mening. Han anser att det inte går att utesluta att det dödande skottet var ett vådaskott. Därför bör 22-åringen som sköt dömas för grovt vållande till annans död och straffet bli fem års fängelse, menar Petersson. Han vill dessutom lindra de båda andra männens påföljder till två års fängelse för 20-åringen och två och ett halvt år för den andre 22-åringen.

SvD

Kl 15.15

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

12 tankar om “Elva års fängelse för mordet på flyktingboendet

  1. S.C. skriver:

    Skulle vara kul att ta reda på hur mycket knark som kommer in via våra kära ”ensamkommande” egentligen?

  2. ................. skriver:

    DET VAR RÄTT ÅT HAN ATT HAN DOG DEN JÄVLA KNARKAREN!! HOPPAS ALLA DOM JÄVLA AFFGANERNA DÖÖÖÖÖÖRRR DOM BORDE EJ FINNAS DOM JÄVLA CP!!!!!

  3. ................. skriver:

    ey FUCK OFF ALLA SOM KOMMENTERAR HÄR FÖR DE SOM SKRIVS PÅ INTERNET ÄR EJ SANT!! SÅ TA OCH FUUCKA ER SJÄLVA FÖR DOMEN ÄR EN KLAR DET FINNS FORTFARANDE EN PROOSSEESS SOM EJ ÄR KLAR, NI SOM SKRIVER AKTA SÅ INTE NI FÅR ETT SKOTT ER JÄVLA RASSAAAAR !!!!!!

    • Kapten_Krok skriver:

      Oj, du mordhotar. Ajaj

    • S.C. skriver:

      De som sköter de ”ensamkommande” får en helvetes massa stålar, de borde ha råd med ett tangentbord med en fungerande ”SHIFT”-tangent.

      Intressant att du kallar oss rassar när du i ett annat inlägg hoppas att ALLA Afghaner ska dö.

      Vi vill bara att Afghanerna ska stanna i Afghnistan, alternativt utvisa alla brottsliga Afghaner. Märkligt det där med ord och deras betydelse och hur de kan missbrukas.

  4. Sara skriver:

    Så länge inte inte vet sanningen, ber er att inte kommentera alls!

  5. Kam Asshfucpig skriver:

    Att dessa kräk dödar varann , är en vinst för mig, och att detta WT kräk är me , är tragiskt. Jag hoppas att både WT å mussar blir utvisade , vilket naturligtvis är en dröm, inte ens mussarna åker ut……:-(
    Dessa 3 ska kosta oss 68 miljoner först. Sen är resten av deras inkomst i frihet , fortsatt brottslighet och kostar 42 mille till.. Är det otänkbart ?
    Jag är inte finansminister.

    • luma ibrahimi skriver:

      vad viner du på de,sluta prata skit du vet inget om dem killarna,som sagt proces är fortfarande inte färdig och ingen ber dig betala nåt,som sagt du är sjäv ett kräk och en rasist som kommenterar som du gör

      • Carl Johan skriver:

        Vi har precis läst allt man behöver veta för skapa sig en bra uppfattning vilka losers det handlar om. Så visst vet vi nått. Och staten ”ber” ingen betala, det får man göra oavsett man vill eller inte med en del av sin lön som kallas för skatt. Men det vet du självklart ingenting om för du har inte arbetat en dag i dit liv….

        • luma ibrahimi skriver:

          jag har arbetat och arbetar och ska arbeta tills jag går i pension din jävla rasist så sluta vara så negativ

  6. Anders Eriksson skriver:

    Varför släpps det in sådana här odisciplinerade element i Sverige? Det är ju redan fullsatt med knäppgökar!

Kommentarer inaktiverade.