150 aggressiva svarta eritreaner på Sergels Torg idag


DET NYA SVERIGE Idag fick Expressens team  känna på hur arga hotfulla negrer kan vara, trots massiv polisövervakning. Demonstrationen klockan 13.00, med de cirka 150 regimtrogna ”svensk”-eritreaner på Sergels Torg skulle egentligen handla om ”Etiopiens ockupation av eritreanskt område”, men afrikanerna riktade i stället sin ilska mot Expressens så kallade journalistik om Eritrea. Stämningen blev så aggressiv och hotfull så Expressens team fann för gott att kila upp och ta skydd bakom farbror polisen och gömma sig.

På de svartas demoplakat var det bland annat textat ”Swedish media – shame on you”, ”Stoppa jakten på svensk-eritreaner” och ”Stoppa Etiopiens ockupation av eritreanskt territorium”. Afrikanerna hade även flaggor som de viftade med. Ett uppbåd av poliser var på plats, även en polishelikopter bevakade från luften.

Många svarta gick in för att störa Expressens bevakning när de fattade att teamet var från just – Expressen. Enligt Expressen själva så blev stämningen så hotfull att Expressens reportrar och fotografer valde att gå upp från Sergels torg och söka skydd hos polisen. En man sa till Expressens utsända:

– ”Det är inte eritreansk blod som kommer att flyta i dag”.

Expressens TV-reporter Christian Körner berättar om vad som hände.

– ”De kom fram och fotade och filmade oss. De var väldigt aggressiva. Till slut hade vi så många efter oss att vi valde att gå upp från Sergels torg. Där väntade vi med polisen tills det kom en bil som kunde ta oss därifrån”.

Negrerna delade även ut ett tvåsidors papper, där ena sidan var helt riktad mot Expressen. Där förklarar de regimtrogna eritreanerna att de anser att Expressen bedriver en hetskampanj som pågått i flera år. I helgen hölls den eritreanska regimens ungdomsorganisation YPFDJ:s internationella konferens på Scandic Infra City i Upplands Väsby, som var upphovet till polisens varningsskott vid en fest i Husby i lördags utbröt tumult.

Bland annat har ju Expressen i flera år tramsat och skrivit massa svammel angående den så kallade ”svensk”-eritreanske journalisten Dawit Isaak som sitter fängslad sedan 2001. Något han valde själv att resa tillbaka till och visste om läget och risken att fängslas.

Passar inte galoscherna så kan ju dessa aggressiva pöblar ge sig av från Sverige och åka hem och hjälpa sina nära och kära i hemlandet. Så minskar även kriminaliteten i Sverige samtidigt. En win-win-situation. Vanligt hederligt folk vill helst slippa dessa hotfulla afrikaner som gör aggressiva utfall.

Och Kling & Klang stod som vanligt och bara tittade på när dessa pöblar var aggressiva och hotade. Vilket annat land som helst hade försvarat sin egna befolkning, speciellt ett TV-team. Märkligt, det är ju dessa som Expressen bland annat vurmar för. Såna här problem fanns inte för 30 år sedan. Men det var då det.

Expressen

Kl 19.50

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

10 tankar om “150 aggressiva svarta eritreaner på Sergels Torg idag

  1. djungelmatte skriver:

    Djävla pack ut med skiten härifrån och låt dom dö nere i sitt egna hemland.

  2. Karin skriver:

    Usch, vilken hatisk och avskyvärda kommentarer ni skriver. Ordet ”neger” är så förläget.Många av Er här som inte har varit med om andra världskriget borde skämmas. Det var med sådana här komentarer som nazist tiden frodades. Jag vill inte gå igenom det här i mitt vackra land. Passar Sverige inte Er så flytta härifrån.

  3. Låt avskummet få spö av negrerna, det är ändå bara rätt åt dom! Dom har vurmat för mångkultur i decennier men sluppit att själva utsättas för den, fram till relativt nyligen. Som man sår får man skörda och det var banne mig verkligen på tiden. Mer sånt här tack. Låt även politiker-packet få känna på nybyggarnas vrede. Att Federley och 32:an Jr fått stryk räcker inte på långa vägar.

  4. Kam Asshfucpig skriver:

    PK pressen springer , när PK pressens gulliga gullungar försöker döda dom.
    LOL . Varför var inte Jan Hellin me då ? Lite för feg för att gilla olika , kanske ?

  5. ajsdfhakjsfhk skriver:

    Önskar nästan att Eritianerna lunchad expressens folk riktigt ordentligt. Det löjliga i det hade ju varit att de inte skrivit om det dagen efter, alt. skrivit att det var ett ungdomsgäng och att polisen saknar ytterligare information om vilka de skyldiga skulle vara…

  6. krille skriver:

    vad gör dom här när dom gillar sin regim? visstja dom behöver ju inte söka asyl längre bara att komma å mjölka moder svea,

  7. krille skriver:

    pk tomtarna fick springa för livet rätt åt dom, som man förlåt (hen) bäddar!!!!

  8. Nu kan ju PK-media få smaka sin egen medicin.

  9. Carl Johan skriver:

    Expressen och AB har ju skrivit skit om Eritrea i flera år nu. Med sin korkade ”free Dimwit” kampanj. Synd dom inte lynchade några av dom äckliga PK reportrarna.

Kommentarer inaktiverade.