Ifran Ahmed Izzeldin Abusugra 16 år, utökar sitt brottsliga CV (Updated 1 feb 15.55)


UPPSALA Vår innovativa sudanske våldsbejakande muslim, Ifran Ahmed Izzeldin Abusugra, dedikeras här en alldeles egen post. Vi på SweCon är alldeles övertygade om att Annie Lööf och Ullenhag är extra begeistrade av denna svarta yngling som kommer rädda våra pensioner. Vilken gång i ordningen tar vi upp dessa invandrade unga tonåringar med ett CV som hade gjort Clark Olofsson mållös i samma ålder.

1. Denna Ifran Ahmed Izzeldin Abusugra har hunnit med en hel del och förmodligen är det inte sista gången som han kommer omnämnas i dessa mindre trivsamma notiserna, så lägg namnet på minnet. Låt oss gå igenom det första fallet med den unge entreprenören.

Den 21 november 2011 föll en dom i Uppsala tingsrätt mot tre ligister, två nybyggare och en White Trashare. Trion var åtalade för grov misshandel, och Ifran även för ett personrån, alla gärningar mot samma ensamma svenska kille vid namn Txx Sxxxxxn.

Enligt åklagarens gärningsbeskrivning:

Eiman, Kanngo och Abusugra har den 4 september 2011 i Uppsala, gemensamt och i samråd med annan, tilldelat den liggande målsäganden sparkar och knytnävsslag mot huvud och kropp, varav smärta, sårskada, svullnad och missfärgning upp- kommit. I samband därmed har Irfan Abusugra stulit målsägan- dens mobiltelefon. Misshandeln är att bedöma som grov enär de tilltalade visat särskild hänsynslöshet och råhet.”

Den brutala misshandeln av den försvarslösa svensken Txx avbryts av en ledig civilklädd polisman – och pöbeln grips. Ligisterna döms av tingsrätten för misshandel till ett ungdomskontrakt som innebär att de ska genomgå ART (program mot våld). Ifran Ahmed Izzeldin Abu- sugra frias helt felaktigt också från rånmisstanken på följande grunder av den totalt havererade svenska tingsrätten:

”Tingsrätten finner att utredningen inte är tillräcklig för att det ska vara ställt utom rimligt tvivel att Irfan Abusugra tog telefonen. Åtalet mot honom för rån ska därför ogillas.”

Uppsala tingsrätt dömde de tre slöddren till ungdomsvård. Domen överklagades och Svea Hovrätt skärper nu straffen och slår fast att trion även ska utföra ungdomstjänst. De fina ungdomarna som var maskerade med luvor och sjalar attackerade pojken med slag i huvudet och flera sparkar i ryggen, sedan han fallit till marken. En polisman som vid tillfället var ledig såg vad som skedde och grep en av de skyldiga på plats.

UNT

De dömda:

IRFAN Ahmed Izzeldin Abusugra, 950204-1214, Tel: 018-22 52 27
GUSTAV Eskil Eiman, 960713-6190
AMIR Rami Salaheddin Kanngo, 940529-0454

Mål nr B 5571-11 Domen kan läsas här

Häktningsförhandling våldtäkt B 5508-11 här.

Uppdatering i fallet: Kammaråklagaren som har hand om fallet om Irfan Abusugra och den misstänkta våldtäkten sa att Irfan är släppt från häktet på grund av att han är under 18 år, men misstankarna mot honom finns kvar och förundersökningen fortsätter. Vid fråga om åklagaren kunde uppskatta när åtal kommer att väckas, eller inte – så kunde hon ej ge besked i dagsläget. Det beror helt enkelt på när förundersökningen är färdig.

Relaterat: Misshandelsfallet

2. Så över till andra mindre smickrande fallet för Ifran. Den 18 januari häktades Ifran Ahmed Izzeldin Abusugra på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt på en ung flicka på en av Celsiusskolans skoltoaletter under en privat 18-årsfest som Ifrans kusin Omar(?) hade. Vi på Swe- Con anser det märkligt att ungdomar, även om det var en 18-årsfest får dricka alkohol på en svensk skolas område. Borde inte det bryta mot alla principer.

Enligt uppgifter ska åtal för våldtäkten skall väckas senast den 1 februari. En person som träffat på Ifran på skolan flertalet gånger säger att han verkat allmänt aggressiv, för att inte tala om klientelet han umgås med. ”Man ska inte dra förhastade slutsatser men jag skulle inte bli fövånad om anklagelsarna är sanna”, säger han. SweCon har bild på offret men av humanitära skäl publiceras den inte.

Ifran Ahmed Izzeldin - bild från festen där den påstådda våldtäkten ägde rum

SweCon publicerar även ett äldre fall för att påminna läsarna om hur våldtäktsmännen brukar se ut i Sverige. Och det just som Ifran ser ut – svarta. Vad är det dessa slödder har i sina huvuden som gör att de måste våldta så mycket, och alltid i grupp. Fega krakar som inte borde få vistas i Sverige. Minns ni alla Jenny Lémon efter gruppvåldtäkten på nyårsafton 2004 då fyra negrer från Somalia gruppvåldtog och misshandlade stackars Jenny.

Jenny Lémon efter den somaliska berikande gruppvåldtäkten - trevliga killar va?

Slöddren som misshandlade och gruppvåldtog Jenny - Lamin Ali nr 1

I ett annat fall bad Lamin Ali om strafflindring i hovrätten, dömd i underinstans för att ha rånat, hotat och våldtagit en 84-årig kvinna i Falun. Trots sin ringa ålder har Ali redan ett digert brottsregister. Han är tidigare dömd för bland annat grov misshandel, grov våldtäkt och flera rån. Hans brottsoffer har uteslutande varit svenskar.

Abdulgadir Mohamed Khalif var en av de somalier som bistod Lamin Ali då han våldtog Jenny Lémon nyårsnatten 2004. Khalif fälldes då för rån i den efterföljande rättegången. Khalif dömdes även i september 2010 av Göteborgs tingsrätt till 9 månaders fängelse för grov miss- handel efter att ha sparkat en försvarslös person i huvudet utanför restaurangen Inferno i Göteborg. Maud Olofsson är säkert stolt över sin innovative nybyggare.

De fyra i Jennyfallet var:

Lamin Abdikarim Ali 1987-04-10 Tidigare namnet Jassin Abdikarim Mahamud
Abdulgadir Mohamed Khalif, född 1988-01-12 i Mogadishu Somalia. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 2 månader.
Omar Mohamed Omar, född 1989-06-07 i Kismayo Somalia. Medborgare i Somalia. Frikändes helt.
Mursal Abdullahi 1987-04-10. Medborgare i Finland och bosatt i Åbo. Dömdes för rån till sluten ungdomsvård 3 månader.

Kapten_Krok ☺ -Kl 20.20-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

10 tankar om “Ifran Ahmed Izzeldin Abusugra 16 år, utökar sitt brottsliga CV (Updated 1 feb 15.55)

  1. […] i stället för fängelse. Relaterade länkar om Ifrans misshandel, som vi tidigare skrivit finns här och här. Av humana skäl lämnar vi inte ut namnet eller bilden på den svenska flickan. […]

  2. Karl Johansson skriver:

    Det låter väl ändå som om många inte riktigt har tänkt igenom detta, utan som om dom flesta bara vräker ur sig om denne irfan.
    Han är inte dömd än, därför tycker JAG det är onödigt att sätta upp alla dessa planscher etc. Nej jag tar inte ”negerns” sida, men det finns ju också en chans att han är oskyldig.
    Om han är skyldig då struntar jag fullständigt i vad som händer med honom.
    Vad fan vet jag, dom som icke var där och såg borde inte heller säga med 100% säkerhet att det är si eller så.

  3. Kam Asshfucpig skriver:

    Kommentar till Awa Gardi :
    Vad är detta för blattefjortis ? Hon känner tydligen brottsliga MENA drägg , och antagligen så är hon brottslig eller normalt retarded för dessa berikare , och i behov av kontaktperson.

    Citat : ” Imorgon vid tre ska jag träffa min kontaktperson ”

  4. Awa Gardi skriver:

    NU jävlar, vad är du för en äcklig människa? Känner du killen? Nej JUSTE, så ge FAN i att snacka om negrar och skit! Nu jävlar blir jag förbannad, hade kunnat krossa datorskärmen. GE FAN I ATT SNACKA OM FOLK DU INTE KÄNNER!

    Awa Gardi
    http://awagardi.blogg.se

    • S.C. skriver:

      Nu behöver man inte känna folk för att läsa domar och häktningsförhandlingar.

      Om du har något att tillägga föreslår jag att du visar på något som är felskrivet i stället för att på vanligt blatte-maner slå sönder saker.

      På den här bloggen jobbar inga ”äckliga” människor, vi jobbar båda hårt och försörjer våra familjer. Vad vi är vansinnigt trötta på är blattar som våldtar, förstör, misshandlar, mördar och rånar folk.

      Så tagga ner lite och berätta vad vi skrivit fel. Är han inte neger? Har han inte begått brott? Är han oskyldig? Tala om det för oss och gärna med något sorts stöd så kommer vi ändra artikeln.

      • vem bry sig skriver:

        va fan är det för jävla frågor? vadå e inte han neger? han är väl sudanes som ni skrev. wtf. hur dumma är ni? gör om gör rätt! har han begått brott? det vet vi inte heller, har han blivit dömt än? lr va du där och såg allt? ni har hängt ut killen helt och hållet, la bild på han och adress innan han ens dömt. Men va jag förstår av er hemsida så riktar ni er bara mot blatte ni framställer oss som felet på samhället. Jag försvarar inte han alls, Men det är klart för mig va ni står för. och ska göra allt för att den här hemsidan//blogg ska uppmärksamas! smyg rase!

        • S.C. skriver:

          Vi tackar naturligtvis för all uppmärksamhet.

          Han har blivit dömd, länk till dom finns i texten. Och nej, vi riktar inte bara in oss på ”blattar”. Vi riktar in oss på alla äckliga förbrytare i vårt samhälle, att majoriteten är ”blattar” kan vi knappast klandras för.

    • Illwill skriver:

      En svarting blir arg och ska börja krossa saker och ”skriker”.

      Så ovanligt…

      Ska apan ha en banan?

  5. Sven Olsen skriver:

    Dessa fantastiska nya medlemmar av den ständigt växande gruppen politikerungar – för svensker är de inte och kan aldrig bli – måste verkligen göra sina ”föräldrar” stolta – det är ju precis vad Lööfskan och andra totalt intelligensbefriade politiker vill ha: Totalt kaos, så islamismen kan införas och Saudi Arabien kan betala ut premierna till de inblandade politikerna.

    Dessa fina svarta bör ha en klassisk bestraffning: 100 slag med en sjambok, därefter hängas – offentligt.
    Det skulle skicka en mycket tydlig signal till andra med samma tendenser eller önskemål: Lek gärna, men inte här!.
    I samma veva kan vi ju ge Reinfeldt samma behandling – då är varningen även riktat till riksdags- och kommunalpolitiker med konstiga agendor beträffande de importerade berikarna.

Kommentarer inaktiverade.