Tonårsflicka våldtagen av två invandrare i Haugesund


NORGE En flicka i övre tonåren anmälde en våldtäkt vid 04-tiden natten mot lördagen. Flickan drogs in på en bakgård på Strandgatan i centrum av Haugesund. Flickan har undersökts på sjukhus och visade sedan polisen platsen för dådet. Polisen har säkrat teknisk bevisning på platsen som teknikerna ska jobba med under helgen. Gärningsmännen beskrivs som utländska män, möjligen turkar.

Platsen för våldtäkten

– ”Vi är intresserade av att komma i kontakt med vittnen eller personer som vistats i närheten av platsen vid tiden för våldtäkten”, säger operasjonsleder Oddvar Olsen ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Polisen hann bara få en kort beskrivning av gärningsmännen i första förhöret och ska höra flickan igen, men norsk media döljer inte vad polisen uppgav. Vi återger exakt:

– ”Hun forteller at hun ble voldtatt av to menn med utenlandsk utseende – mulig tyrkisk. Begge er beskrevet som cirka 170 centimenter høye og kledd i mørke klær”, opplyser politiet.

h-avis

Kl 15.45

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

2 tankar om “Tonårsflicka våldtagen av två invandrare i Haugesund

  1. […] en man i 30-årsåldern“. Jämför gärna med norsk medias signalement vi skev om förut här. – “Det ska röra sig om en fullbordad våldtäkt”, säger Patrik Eriksson vid […]

  2. ni skriver:

    Heder till norsk media, inte så sjuk som svensk media.

Kommentarer inaktiverade.