Rättegången mot de åtta afghanerna i gruppvåldtäkten har börjat


Domen finns här i ny artikel.

MARIANNELUND Detta vidriga våldtäktsfall, där det vänder sig i magen på en när man läser om det, startade i går i Jönköpings tingsrätt. Vi har följt fallet från start, och för den som vill läsa hela den artikeln finns den här. Vi kommer inte följa rättegången, som beräknas hålla på till 26 mars, minutiöst, utan bara uppdatera det väsentligaste från rätten varje dag. Det finns en del märkligheter i fallet, men det märkligaste är nog hur många svenska media väljer bort att skriva ett enda ord om detta och rättegången. Expressen har inte skrivit ett ord, medan Aftonbladet faktiskt har live från rättegången. Huvudmannen är Rafi Bahaduri, som är välkänd på SweCon nu. Åklagaren har yrkat på utvisning för de andra sju.

Sista update 4 april 01.30 – Rafi Bahaduri jagas även av fogden

Huvudmannen Rafi Bahaduri ser glad ut under rättegången

Igår inleddes rättegången, som flyttades till Jönköpings tingsrätts lokaler för att alla ska få plats, mot de åtta vedervärdiga afghanska schajasarna som massvåldtog den 29-åriga mamman med två barn. Av humana skäl kommer vi inte publicera namn eller bild på kvinnan som är etnisk svensk. Hon lider tillräckligt ändå av situationen. Detta djuriska brott är ju bortom alla gränser som existerar. Dödsstraff hade varit på plats.

Eksjö tingsrätt beslutade att rättegången ska hållas offentlig. ”Beslutet kan inte överklagas”, meddelade domaren. Åklagare och målsägarbiträdet hade yrkat på lyckta dörrar. Beslutet att hålla rättegången offentlig kom överraskande, men tingsrätten menar att kvinnan är vuxen och våldet inte varit så grovt att det föranleder sekretess. Åklagaren kräver skadestånd på 1,25 miljoner kronor, berättar målsägarbiträdet Charlotte Bokelund.

Kvinnan som följde med denna Rafi, som hon kände ytligt, på vad hon trodde skulle vara en fest i Vimmerby blev i stället Mariannelund och Migrationsverkets boenden. Men de skulle bara förfesta där, ljög Rafi igen. Kvinnan blev alltså grundlurad av Rafi, på samma sätt som en annan kvinna blev under juni 2011, som han också våldtog på samma plats.

Från förfesten där gruppvåldtäkten begicks

De åtta åtalade afghanerna har enligt åklagaren tvingat kvinnan till både anala, vaginala och orala samlag under flera timmar.

–”Den nu 25-årige Vimmerbybon Rafi Bahaduri, hämtade målsäganden i Hultsfred och ombesörjde så att hon kom till Mariannelund. Där ska han ha presenterat henne som en dålig kvinna”, säger åklagaren.

Under kvällen lämnar den 25-årige mannen lägenheten, den man som kvinnan kände ytligt. När han lämnat lägenheten blir kvinnan angripen av till en början tre personer.

– ”Hon blir tryckt bakåt. De trycker ner hennes höfter och armar”, säger kammaråklagare Gunnar Brodin.

Männen sliter av kvinnan kläderna. När detta händer är sju män på plats i rummet, den 25-årige Rafi har lämnat. De som i det läget inte attackerar kvinnan fysiskt deltar ändå.

– ”De klappar i händerna och skrattar och är på så sätt aktiva i det som händer”, säger Brodin.

Kvinnan har till en början gjort allt för att komma loss. Hon sparkade, dunkade huvudet i väggen och ropade på hjälp, enligt åklagaren.

Senare under rättegången kommer två vittnen som bor i lägenheten bredvid berätta att de hört märkliga ljud från lägenheten och att någon ropat och skrikit.

Sängen där tvåbarnsmamman våldtogs /Foto: Polisen

Åklagaren berättar att kvinnan utsattes för olika våldtäkter under lång tid.

– ”Det är en fortlöpande och pågående betvingande av hennes rörelsefrihet, där de sju tilltalade är varandra i behjälpliga att hålla henne fast och hålla för hennes mun”, säger åklagare Gunnar Brodin.

– ”När det har gått en längre tid återvänder 25-årige Rafi Bahaduri till lägenhet. Han ropar och skriker och föser ut några av dem som utövar övergrepp mot målsäganden”, säger åklagaren.

25-åringen tar med kvinnan till ett annat rum i lägenheten. Kvinnan är då fortfarande halvklädd och i chock. Kvinnan berättar då för 25-åringen, mannen hon kände, att hon blivit våldtagen. Då våldtar även han henne. Åklagaren menar att Rafi var medveten om vad som skulle ske under natten och att Rafi uppmuntrat de andra till detta.

Den 29-åriga kvinnan hade själv ingen telefon och kunde då inte larma polisen. Ingen annan gjorde det heller. Vid niotiden på morgonen efter vaknar kvinnan upp ur sitt chockade tillstånd. Hon tar sig ut ur lägenheten, tar med sig en mobiltelefon som ligger där, och ringer så fort hon kommit ut till polisen.

Med stor smärta och ett blödande underliv gömde hon sig bakom några soptunnor och ringde till SOS Alarm för att få tag på polisen. ”Jag har blivit våldtagen av åtta stycken hela natten”, sa kvinnan till larmoperatören med rädsla och panik i rösten.

En granne till lägenheten där våldtäkten ska ha skett tog hand om tvåbarnsmamman som blödde kraftigt från underlivet. En person kom gående förbi och såg hennes bedrövliga skick, och lät henne vänta på polisen i sin lägenhet intill brottsplatsen, medan de åtta kräken var ute för att leta rätt på henne igen.

Våldtäktsmännen kom dit och bankade på dörren. Kvinnan var mycket rädd ringde polisen ytterligare en gång och undrade oroligt när de skulle komma. Det tog nästan en timme för polisen att komma till Mariannelund efter att kvinnan ringt SOS-Alarm. Under tiden var hon väldigt skakis för männen samtidigt som hon blödde kraftigt ur sitt underliv.

Polispatruller både från Kalmar och Jönköpings län var på väg till platsen men fick order om att mötas på annan plats i Mariannelund innan de åkte till flyktingförläggningen, på grund av att det rörde sig om åtta gärningsmän.

Åklagaren berättade att kvinnan mådde så pass psykiskt dåligt efter gruppvåldtäkten så hon var rullstolsbunden och var tvungen att vårdas på en psykiatrisk klinik i Västervik i nära på en månad.

– ”Det känns som om hon har ett föremål i underlivet”, beskriver målsägarbiträdet Charlotte Bokelund tvåbarnsmammans känslor.

I rätten igår onsdag möttes kvinnan och de åtta afghanska kräken som förstörde henne totalt, de som våldtog henne i över sju timmar natten till den 3e december. Afghanerna var lugna, kalla och oberörda, medan kvinnan var så klart besvärad av situationen, men hon satt bra mellan sitt biträde Charlotte Bokelund och åklagare Gunnar Brodin.

Två dagar efter gruppvåldtäkten togs kvinnan in på kliniken för vård. Natten dessförinnan hade hon inte kunnat sova alls utan bara legat och skrikit. Både magen och underlivet hade svullnat upp, och hon kunde inte kontrollera sin avföring under två veckor, då hon även satt i rullstol, berättar Charlotte Bokelund.

Kvinnan lever i ett chocktillstånd men försökt tränga undan det som hänt genom att hon fick ta över en skönhetssalong som hon sliter med under tio till tolv timmar om dagen att jobb i. Men att vara ute bland människor eller sova själv vågar hon dock inte. Fruktansvärda mardrömmar lider hon även av under nätterna. När rättegången är över ska nya prover för könssjukdomar tas igen.

Den nu 25-årige Rafi Bahaduri, som är huvudmannen i åtalet, kan räddas från utvisning till hemlandet Afghanistan eftersom han enligt Migrationsverket kom till Sverige när han var 14 år och 7 månader gammal. Enligt utlänningslagen får man inte utvisa en invandrare som kommit till Sverige före 15 års ålder och varit i Sverige minst fem år när åtal väcks.

Men åklagare Gunnar Brodin sa vid fredagens presskonferens att det pågår utredning om 25-åringens ålder. Enligt Migrationsverkets uppgifter fick Rafi Bahduri permanent uppehållstillstånd i oktober 2002. Föräldrarna är redan svenska medborgare men inte 25-åringen. 15-årsregeln säger nej till utvisning men Migrationsverket säger att det inte finns några hinder för att utvisa Rafi Bahaduri till Afghanistan.

För att poängtera än en gång hur ruttet Sverige fungerar så, förutom missarna med Rafi Bahaduri, så hade sex av de åtta afghanska asylsökande våldtäktsmännen redan beslut på sig att de skulle utvisas ur Sverige när gruppvåldtäkten begicks, eller strax efter.

Ett av kräken har Migrationsverket ännu inte hunnit ta någon ställning till, vilket inte heller behövs längre. Migrationsverket klargör dock nu att något uppehållstillstånd kommer inte att beviljas till någon av de asylsökande.

De sex som det gäller är:

  • En 33-åring kom till Sverige i juli 2010 och i november i fjol kom beslut om utvisning som överklagades till Migrationsdomstolen som inte hann avgöra fallet innan den misstänkta gruppvåldtäkten.
  • En 20-åring kom som 19-åring till Sverige och Migrationsverket beslutade två veckor efter gruppvåldtäkten om utvisning.
  • En 21-åring kom sommaren 2011 till Sverige och Migrationsverkets beslut om utvisning kom bara några dagar efter gruppvåldtäkten.
  • En av de åtalade kom till Sverige hösten 2009, dagen efter sin 18-årsdag, redan i somras kom utvisningsbeslut från Migrationsverket, ett beslut som överklagats och som vid den misstänkta gruppvåldtäkten fortfarande var under handläggning. Över ett halvår alltså och det fortfarande inte var klart. Hade han blivit utslängd som kan skulle hade det varit en mindre i alla fall.
  • Den femte mannen som varit i Sverige sedan sommaren 2010 hade hållit sig undan ett icke-överklagbart utvisningsbeslut i tio dagar när den gruppvåldtäkten ska ha begåtts. Ännu en grov miss. Dom ska buras in tills planet lämnar Sverige.
  • Den sjätte åtalade fick sitt utvisningsbeslut två veckor efter gruppvåldtäkten och det grundar sig på att han inte har någon anknytning till Sverige. Ungefär som tusentals andra inte heller har. Därför ska inte de heller vara kvar i riket.

En åtalad ”16-åring” förnekar gruppvåldtäkten och nekar till allt annat också. Han påstår ha varit i köket och varken sett eller hört något. Det bästa med denna ljugande ”16-åring” är att Eksjö tingsrätt tar också ställning till hans ålder, som genom en röntgenundersökning bestämts till att vara över 20 år. Så uppdagades ännu ett lögnaktigt ”barn”.

Rättegångens första tolv minuter löd så här:

  • 09:23 En 20-årig åtalad nekar till brott. ”Vitsordar ett frivilligt samlag under god stämning. Han bestrider utvisning”, säger den åtalades advokat.
  • 09:26 Näste åtalade förnekar brott och samlag.
  • 09:26 ”Den tredje åtalade förnekar brott men vidgår att han haft sex med målsäganden men att det varit frivilligt från hennes sida”, säger den åtalades advokat.
  • 09:29 Åtalad nummer fyra, 33-åringen, förnekar brott och sexuella handlingar med målsäganden, meddelar advokaten.
  • 09:32 Åtalad nummer fem förnekar brott.
  • 09:33 Åtalad nummer sex, en 21-åring, förnekar liksom de tidigare brott.
  • 09:34 25-årige Rafi Bahaduri förnekar brott. Hans uppfattning är dock att han och målsäganden haft frivilligt samlag. ”Rafi Bahaduri hade en av de andra åtalades sperma på sin snopp”, berättar åklagaren.
  • 09:35 Den sista åtalade förnekar också brott.
  • De åtalade vill inte utge något skadestånd.

Nu väntar vi bara på Oisin Cantwells rapport där han förklarar bort allt som har med invandring att göra i detta fallet med sin mentalt störda matematik. Cantwell som har allt som Aftonbladet önskar hos en krönikör. Låg eller nästan obefintlig begåvning. Mytoman. Svag för rött billigt vin. Rädd för kvinnor (och alla andra dessutom). Blint lojal. Och är alltid redo med en burk vaselin när Jan ”Olika” Hellin ropar.

Förresten, ska inte Jan Helin komma och svamla om att ”Vi gillar olika” nu.

”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker”.

— Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk

”Sverige blir allt rikare, tack vare invandringen”.

—Statsminister Reinfeldt i en intervju med Expressen, 27 januari, 2010

Rättegångsdag 2

Den 33-årige Mohammadi Aziz Ahmad anlände Sverige sommaren 2010 via Grekland. Hemma i Afghanistan lämnade han kvar sin fru och fyra minderåriga barn. Sista beslutet han fick om utvisning var i början av november 2011.

Mohammadi Aziz Ahmad hävdar att han var spik nykter den kvällen och muslimen har varken sett, hört eller gjort något som kan ha med en gruppvåldtäkt att göra. Men genom DNA-prov så fann man märkligt nog hans sperma  i Rafis kalsonger, på Rafis penis, i en annan åtalads kalsonger, i kvinnans trosor, bindor, tröja, samt i hennes underliv. Men dessa fakta kommenterade inte lögnaren.

Mohammadi har också uppgett i förhör att han ”gett upp hoppet om mänskliga rättigheter i Sverige”, och att han helst vill bli utvisad ur riket.

Kvinnan ”är en bra tjej”, har våldtäktsmannen Rafi sagt i förhör, vilket låter märkligt eftersom han berättade för de andra att ”Hon är en hora”. I förhör försöker han pådyvla att han inte haft sex med kvinnan utan var bara vittne, och det gjorde honom arg att se de andra ha sex med henne. Men kvinnan har vittnat om att Rafi har våldtagit henne efter gruppvåldtäkten, något Rafi förnekar helt.

Rafi är bara ett vittne, säger han själv, men ansvarig för vad som hänt känner han ändå enär han tog med kvinnan till festen. Rafi har även i förhör sagt att han vittnar emot de andra, men en idiot fattar att dessa lögner är endast för att smila in sig och försöka komma undan. Han beskriver sig i förhören som omtänksam om tvåbarnsmamman.

I polisförhör har Rafi sagt att han tycker om kvinnan och att han erbjöd sig att ringa polisen på morgonen efter gruppvåldtäkten. Men enligt tidningen Höglandsnytt så hade Rafi på förmiddagen efter den misstänkta gruppvåldtäkten och några minuter innan han själv grips, sagt: ”Hon är en hora. Jag visste att det här skulle hända. Hon ville det.

Rafi sa även att någon våldtäkt rörde det sig inte om och utlänningar blir alltid behandlade på sådant här sätt. Rafi siade ett tvunget frisläppande av de gripna. Ett vittne har i förhör sagt att Rafi skulle hämta ”en tjej för att knulla”. ”En normal människa har inte sex med någon efter att man blivit utsatt för en våldtäkt”, har tvåbarnsmamman sagt i förhör om Rafi Bahaduri. Förhör med Rafi inleds idag, torsdag eftermiddag.

De åtta avskyvärda är:

* Azim Ahklaghi 20 år
* Rafi Bahaduri 25 år
* Salahedin Hashemi 20 år
* Mohammadi Zia 20 år
* Morteza Afzali 20 år
* Mohammadi Aziz Ahmad 33 år
* Rahmati Hedayat 20 år
* Rustam Ghafory 21 år

Tvåbarnsmamman berättar i förhör att försökte med alla medel till buds att komma loss våldtäktsmännens grepp, men satt fast som i ett skruvstäd medan de våldtog henne både vaginalt, analt och oralt samtidigt. Kvinnan dunkade huvudet hårt i väggen, och skrek högt för att försöka få nån granne att förstå att något var på tok, men hon fick då händer över sin mun.

Efter att ha gjort motstånd så länge hon orkade tog krafterna slut under våldtäkten och hon blev som en säck, säger kvinnan. ”Jag bara låg där”. Våldtäkten liknade som ett plötsligt överfall. ”Jag fattade inte någonting. Jag trodde först att det var på skoj. Alla hade varit så jättesnälla, sen plötsligt bara hände det”, säger hon i polisförhör.

Dag 2 forts –

Medan våldtäkten pågick pratade männen med varandra, de skrattade och klappade i händerna. ”Ingen sade nej”, säger hon. Medan alla våldtäktsmännen nekar till allt så skyller de gärna på varandra i stället. Rafi har sagt sig villig att vittna mot de andra medan en annan åtalad menar att 25-åringen mer eller mindre planerat för våldtäkten.

Enligt Rustam Ghafory 21 år, ska Rafi ha kommit med kvinnan till festen på flyktingförläggningen och på persiska sagt, så att hon inte skulle förstå, ”Den här flickan är inte bra flicka, vi kan vara glada med henne”, när han presenterade henne. Reaktionen på utegångsfåren, över att kvinnan presenterades som en dålig flicka som man kunde ha sex med, blev att alla skrattade, säger Rustam Ghafory.

Rustam Ghafory kunde inte berätta mer eftersom han inte sett någon våldtäkt och refuserar att han idkat sexuellt umgänge med kvinnan. Enligt analyssvar från SKL, har hans spermier hittats i kvinnans binda och trosor. Rustam blev förvånad över svaret och minns ingenting.

Rättegångsdag 3 – 16 mars 21.30 – Bortförklaringarnas julafton

Bortförklaringarna om hur grottmänniskornas sperma kunnat vara lite här och var stod som spön i backen. Den bästa ursäkten publicerar vi nedan.

En av de åtalade, som givetvis nekar till allt, ger sin syn på hur hur hans och andra åtalades sperma har hamnat i diverse kalsonger och på kvinnans tröja. Kvinnan berättar att just detta kräk, man kan inte kalla dem för något annat, var den första som våldtog henne. Kräket förklarar att hans sperma har återfunnits i lägenheten med hans onani, samt att han torkade sig på ett papper efteråt.

Sperman på kvinnans kläder förklaras med att hans hand hade kvar spermarester som kanske överfördes när han vidrörde henne. Kräkets sperma som hittades i ett annat kräks kalsonger, och hur en av de andras sperma fanns i hans kalsonger förklarar han med att alla hade bytt kalsonger med varandra, och att de hade haft pollutioner (ofrivillig sädesavgång under tonåren) på natten.

Kvinnan berättade under torsdagen hur kräket var den första att våldta henne medan två andra höll henne i fast läge. Kräket berättar att han endast kan ett par ord svenska, ingen engelska, har aldrig nånsin gått i en skola och kan heller inte läsa eller skriva. Och det är just sådana vi importerar dagligen till vårt land. Våra pensionsräddare, Halleluja.

Rättegångsdag 4 och 5 –  21 mars 22.00

När femte rättegångsdagen i gruppvåldtäktsmålet inleddes igår tisdag återstod fortfarande förhör med två av lössen. Rättegången ligger därmed 1,5 dag efter schemat. Efter förhör med de misstänkta väntar tre dagars förhör med vittnen.

Förhören drar ut på tiden, allt ska tolkas från persiska och frågorna från advokaterna är många. Mycket på grund av att de åtalade pekar ut varandra och två av dem erkänner frivilligt samlag med kvinnan.

En av de åtalade ändrade sina uppgifter igår tisdag. Ohyrans nya version är att stället för två frivilliga samlag, som han tidigare sagt i polisförhör, påstår han nu att det bara var ett samlag. Och han nekar fortfarande till brott. Givetvis har lögnhalsen inte heller nån av de andra göra något med kvinnan, något som tidigare framkommit i förhör.

Rättegångsdag 6 och 7 – 23 mars 06.30

Dag sex bestod av vittnen och det verkar dra ut så pass på tiden att det blir nio rättegångsdagar. Rättegången skulle avslutats på tisdag nästa vecka men förutom att rätten redan lagt till två dagar, så verkar det bli ytterligare en dag. Målet kallas det grövsta sexbrottmålet i svensk rättshistoria, men det är nog snarare i Norden.

Under dag sju kom en av muslimernas advokater med ett lågvattenmärke i sitt försvar. Kvinnan har tidigare lämnat blodtest, något märkligt nog ingen av muslimerna behövt göra, och i kvinnans blod fann man spår av alkohol och en rad läkemedel bland annat sådant som är narkotikaklassat.

En av advokaterna menade i sin sakframställan att dessa droger kunde ha påverkat kvinnans omdöme, uppmärksamhet och iakttagelseförmåga, och därför kan ha upplevt en gruppvåldtäkt som i själva verket inte ägt rum.

Det vore otroligt intressant att höra advokatens förklaring till att kvinnan störtblödde i underlivet och inte kunde hålla sin avföring under två veckors tid då. Dessutom var både underliv och mage väldigt svullet. Det är mycket besynnerligt att inget blodprov togs på de misstänkta, för att utröna förekomsten av droger i deras kroppar.

Rättegångdag 8 – 28 mars 01.15

I rätten har det berättats ”Som på en given signal blir hon angripen av tre, nedtryckt i säng, hållen i höft och armar, gör motstånd, slår huvud mot säng och väggg, Blusa trosor och byxor dras av. Efter en stund blir hon apatisk. Därefter har övergreppen börjat – vaginalt, oralt, analt, smek på bröst med mera. När detta sker upplever målsäganden att alla är med på det i rummet.

Därefter turas man om och håller på. Det pågår under lång tid, kanske timmar.25-årige Vimmerbybon kommer tillbaka, är upprörd och lyfter henne till ett annat rum. Med naket underliv, spermaklet sekret i vagina, anus och i munnen. När hon är i ett chockat tillstånd utsätter även han henne för våldtäkt. Han gav henne först ömhet men sedan förgrep han sig på henne

Efter lunchen på tisdagen inledde åklagaren sin slutplädering. Det är en av elva slutpläderingar som ska hållas i målet, vilka är: Två åklagare, ett målsägarbiträde och åtta advokater. Kammaråklagare Gunnar Brodin inledde på åtta i rätten. Kvinnan såg betydligt mer betungad ut idag jämfört med andra dagar, rapporterades.

Afghanerna är hela tiden klädda i kriminalvårdens gröna kläder, och enda gången de är utan handklovar är när de sitter med på huvudförhandlingen. Det sitter även 16 kriminalvårdsanställda med i salen, bakom de åtalade afghanska våldtäktsmännen. Endast EN reporter från en minde lokal tidning är på plats, förutom nån från en TV-kanal, vilket få anses som skandal i ett mål som skrivit historia på ett tragiskt sätt.

Det framkom även att DNA och sperma efter en nionde misstänkt gris har hittats i inuti kvinnan. Han är än så länge okänd och tyvärr ännu på fri fot. Kvinnan har beskrivit honom men advokaterna till grisarna menar att någon av de åtalade är förväxlade. Rent nonsens alltså.

Kvinnan har berättat tidigare i förhör om ytterligare en man våldtog henne på flyktingförläggningen. Kvinnan som är mamma till två barn har detaljerat beskrivit den nionde grisen som lång och med en lång och bred mun. Hon är nu mycket orolig för att hon inte skulle känna igen honom nu om hon stötte på honom, och skräckfylld för att han kommer känna igen henne.

– ”Det saknas någon som vi inte fått tag på”, har tvåbarnsmamman sagt i förhör.

Kvinnan berättade i rätten om känslan när alla åtta grisarna våldtog henne.

– ”Det är som jobbigast när de håller på samtidigt överallt, och de luktade väldigt illa”, sa hon.

Åklagare Gunnar Brodin tog bland annat upp i slutpläderingen att 78 kläder från 9 olika personer lämnades in till Statens Kriminalteknologiska Laboratorium (SKL), för analys. SKL undersökte 48 spermafläckar platsen på flyktingförläggningen.

16 av fläckarna fanns DNA från minst fyra av grisarna. Från fyra fläckar fanns DNA från minst tre afghaner. Från 14 fläckar fanns DNA från minst två av dem. I kvinnans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet hittades spermier från minst fyra afghaner.

– ”Det stärker tilltron till tvåbarnsmammans berättelse”, säger Gunnar Brodin i sin slutplädering.

25-årige huvudmannen Rafi Bahaduri, bilden överst, svamlade i förhör med att han såg kvinnan äta p-piller. ”Han är där beslagen med lögn”, säger åklagare Gunnar Brodin i sin slutplädering. Kvinnan äter inte p-piller, det är belagt och åklagaren menar därför att Bahaduri ”har låg tilltro”.

Gunnar Brodin säger: ”En häpnadsväckande underlåtenhet att agera för att hjälpa tvåbarnsmamman”, om Rafi Bahaduri.

–”Där hon ligger är det fullt av sperma omkring. Ringer han polis? Lämnar han lägenheten? Nej han gör ingenting, han lägger sig där i sperman”, säger Gunnar Brodin.

Under Bahaduris förhud vid ollonet hittades sperma från en annan neger. På Bahaduris penisrot hittades sperma från minst tre afghaner och DNA från minst fyra av negrerna. Gunnar Brodin kommenterar Bahduris förklaring med: ”Fullständigt befängt”.

Åklagare Gunnar Brodin yrkade i slutpläderingen att Rafi Bahaduri skall dömas till minst sju års fängelse för grov våldtäkt. Och tre av de andra våldtäktsmännen ska dömas till minst sex års fängelse.

Åklagaren yrkade även på utvisning efter avtjänat straff, samt kvarhållas i häkte tills domen vinner laga kraft, för att slippa rymningar. Huruvida det gått med utredningen om Bahadurin kan utvisas eller ej, framgår inte.

Bahaduris advokat tramsade med massa svammel om att kvinnan ljög hit och dit och sa bland annat:

– ”Det är mentalt svårt att tänka sig att en målsägande som i detta fall ljuger men vi vet att det förekommer. Jag ber rätten beakta detta”, säger advokaten och tar upp uppgiften om att tvåbarnsmamman inledningsvis inte angivit att Bahaduri var våldtäktsman. ”Hon har gjort klart att hon inte är främmad för att ljuga”, säger advokaten.

Advokaten fortsätter med att ifrågasätta kvinnans skador och svamlar vidare. Advokaten anser att kvinnans tidsangivelser inte heller stämmer, som undrar varför kvinnan inte ringde polis eller lämnade lägenheten redan på natten. Den dagen advokaten blir utsatt för samma sak så har han svaret.

– ”Man kan ifrågasätta målsägarberättelsen på avgörande punkter”, anser advokaten.

Om de omfattande fynden av sperma på kläder, sängkläder med mera, säger advokaten:

– ”Det kan vara väl förenligt med till exempel onani”. Advokaten anser även att den fantastiska ursäkten från negrerna att alla bytte kalsonger med varandra är förklaringen till spermaförekomsten mellan varandra och är inte verklighetsfrämmande. ”Rätten måste godta förklaringen. Går inte att fälla min klient grundat på den tekniska bevisningen”.

En annan advokat ger massmedias hantering av målet ris och kritik, trots att media inte har följt det, och kräver därför att hans klient ska friges på stående fot.

– ”Tingsrätten bör ha kurage att göra det trots att det kommer bli ramaskri i media”, säger advokaten i sin slutplädering.
”Oskyldiga män ska inte dömas. Massmedia ska inte uttala sig förrän domen förkunnats”, anser han.

Rättegångsdag 9 – 28 mars 22.50

En av våldtäktsmännen, Rustam (21-åringen enligt Migrationsverket, men 17 år enligt honom själv), flydde till skogen från flyktingförläggningen före polisen kom. Där bodde han ett par dagar innan han anmälde sig själv till polisen, säger hans advokat i sin slutplädering.

I ett sent tillägg till åtalsbeskrivningen menar åklagaren i gruppvåldtäktsmålet att de åtalade männen utsatte tvåbarnsmamman för livsfara genom att täppa till hennes andningsvägar.

Alla åtta afghanerna som åtalats för grov våldtäkt på kvinnan ska sitta kvar i häktet i väntan på dom. Det beslutade tingsrätten tidigare i dag.

Till dess att dom meddelas eller tingsrätten annat beslutar ska envar av de tilltalade vara kvar i häkte”, meddelade domare Erik Handmark efter sista dagens huvudförhandlingar i målet.

Advokaterna begär att alla misstänkta ska försättas på fri fot omedelbart och åtalen ska ogillas.

Eksjö tingsrätt Mål nr B 2939-11 Dom i målet meddelas den 11 april klockan 14.00

Våldtäktsmännen igen:

* Azim Ahklaghi 20 år
* Rafi Bahaduri 25 år
* Salahedin Hashemi 20 år
* Mohammadi Zia 20 år
* Morteza Afzali 20 år
* Mohammadi Aziz Ahmad 33 år
* Rahmati Hedayat 20 år
* Rustam Ghafory 21 år

Från rättegången idag

4 april 01.30 – Rafi Bahaduri som anses som huvudman i målet om gruppvåldtäkt i Mariannelund jagas av kronofogden som försökt göra utmätningar av Bahaduris egendom den senaste tiden. Det ska vara första gången som Vimmerbybon hamnat i denna situation. 25-årige grisen Bahaduris försörjning har varit oklar, han har åtminstone tidigare levt på socialbidrag.

Om nu dessa patrask skulle få 7 år fängelse innebär det 84 månader på kåken, som är 56 månaders sittid (2/3 av straffet), som är 1 680 dagar. Fångar tjänar 11 kronor per timme som blir 88 kronor om dagen. 1 680 dagar x 88 kronor = 148 000 kronor.

Från rättegången - patrasken i grönt

Man mår illa när man ser dom, och vet vad de har gjort, och vad de har kostat Sverige. Låt dom lida.

– Mer info kommer efter hand –

Relaterat
Fler våldtäkter på flyktingboendet

Kapten_Krok ☺ -Kl 05.25-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

83 tankar om “Rättegången mot de åtta afghanerna i gruppvåldtäkten har börjat

  1. urvattnat skriver:

    överhettad fattig omskuren underklass våldtar ..omskuren överklass vid namn Silbersky friar. både våldsmännen och den omänskliga advokaten är utlänningar! judar och musliimer förpestar Sverige!

  2. Tack för domen och att du följt rättegången Kapten Krok!

  3. O_Rolig skriver:

    ”I kvinnans ändtarm och längre upp i matsmältningssystemet hittades spermier från minst fyra negrer.”
    -Nej blev det inte lite fel folkslag nu??? … eller bjöd de in några mystiska somalier? Det ryktades ju om en stealth-somalier i Kortedala iofs 😛

    • Kapten_Krok skriver:

      Sandnegrer skulle det nog varit…Freudiansk felskrivning av trötthet 😉

  4. […] Sweden Confidential: “Rättegången mot de åtta afghanerna i gruppvåldtäkten har börjat&#8… […]

  5. Grosshandlaren skriver:

    Den alldeles för litet tillämpade, anrika ursvenska bestraffningen ”kastrering medelst slö skridsko” borde användas som första, obligatoriska straff. Eller kanske som vår ursvenska Samiska befolkning gjorde med renkalvstjurar: tugga sönder nötterna på dem!
    Och sedan LIVSTIDS utvisning – varför ska de j–larna tillåtas komma tillbaka över huvud taget efter straff och utvisning?

  6. hummlan2 skriver:

    En kladdig historia men med ganska god avslutning ändå. Synd bara att inte publiciteten varit större i slaskmedia. Inte så många i omgivningen har en aning om vad som hänt. Jag tror många inte VILL veta vad som händer utan försöker tiga ihjäl det i hopp om att det bara försvinner.

  7. Min avskylista blir bara längre o längre. Dessa domar är ett hån mot tvåbarnsmamman.

  8. PMS skriver:

    Förhoppningsvis så justerar någon medfånge Rafi Bahaduri så att sexlusten upphör.

  9. Anders Eriksson skriver:

    Om gärningsmännen, särskilt aset Bahaduri, inte tilldöms stränga straff, kommer jag att skrika rakt ut!

    • urvattnat skriver:

      försvarade juden Silbersky sina omskurna bröder som vanlit? han vet ju hur förövarna känner i sina genitalier o hur de tänker! en våldtäkt ä hemsk, men att det dessutom begås av 5 omskurna män som ”aldrig kommer” måste vart ett helvete med en sprukken vagina som följd

Kommentarer inaktiverade.