Asylsökande på Kapelludden anhållen för dråpförsök – del B


BORGHOLM Den 18 feb skrev vi ”Kapelluddens asylmottagning – avsnitt 94”, så detta blir då Kapelluddens asylmottagning – avsnitt 95. Vi skrev då om en asyltant som gick bärsärk på en annan asyltant på flyktingboendet med en kaffekopp, och sitter nu anhållen för dråpförsök. Polisen utreder samtidigt en stöld med kopplingar till asylförläggningen på Lundegård. En hjälpsam person på vårdcentralen blev bestulen på sin plånbok av fem asylsökare.

Den blodiga misshandeln först, ägde rum i en av de stugor Migrationsverket hyrt in av Kapelluddens camping.

– ”Han kastade knivar mot rumskompisen och slog sönder en kaffekopp mot huvudet mot mannen och fortsatte sedan att slå med den trasiga koppen”, berättas det för Ölandsbladet.

Misshandlaren med den trasiga koppen fläkte upp ett stort skärsår på armen och sitter nu anhållen, misstänkt för dråpförsök. Polisen utreder samtidigt en mycket ful stöld utförd av flyktingar på asylförläggningen på Lundegård. När vårdcentralen i Borgholm hade stängt, ringde det på entrédörren.

Fem personer, samtliga asyltanter från Lundegård, ringde på och sa att en behövde av vård. Trots det sena klockslaget, samt att det var stängt släppte personal in kretinerna till ett rum och fixade transport till sjukhuset i Kalmar. Och när de lämnat vårdcentralen upptäckte personen som hjälpt dem att hennes plånbok var borta.

Ölandsbladet

Relaterat
Asylsökande på Kapelludden anhållen för dråpförsök – del A

Kapten_Krok ☺ -Kl 05.00-

Om Kapten_Krok

https://swedenconfidential.wordpress.com

4 tankar om “Asylsökande på Kapelludden anhållen för dråpförsök – del B

  1. […] (Ett litet urdrag av allt) Grov misshandel på Lundegård Kapelluddens dråpförsök del 1 Kapelluddens dråpförsök del 2 Ficktjuvar från flyktingboende Asylsökande onanerar öppet på […]

  2. SM811 skriver:

    Den enda åtgärd som kan få ett slut på detta är att personerna utvisas på livstid. När det sprids kommer de att passa sig. Noll tolerans skall gälla.

  3. […] Relaterat Asylsökande på Kapelludden anhållen för dråpförsök – del B […]

Kommentarer inaktiverade.